Sayfa 358/672 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    mail attım:

10 yıllık kira getirisine mülk satışı nerede görülmüş? Neler oluyor? Zaten yerle yeksan olan bir piyasa değeri var. Hakkımız yeniyor. Kimse bu konuları açıklamayacak mı?
    Daha bilançodaki operasyonel aksamaları sindirememiş iken bu satış çok olumsuz. Lütfen kamuoyunun vicdanını rahatlatınız.

sizler de atınız:

investorrelations@isgyo.com.tr
    Amaç aellerine nakit geçsin, borçlanmaları yetmiyor, aç çevrelerine para lazım, paraları çarçur edecekler. Ortaklara 60 miyon temettü verdiler ya, bizi kandıracaklarını sanıyorlar, aldığınız 200 milyon kirayı ne yapıyorsunuz bre i.neler.

2. Burdan açık ve net söylüyorum isgyo yönetimi organize bir biçimde suç işliyor. Hissedarlarına bile bile zarara sürüklüyor yavaş yavaş şirketin içini boşalıyorlar bu iş mahkemede biter söylim burdan birlik olum bu organize işleri tesir edelim

3. Mahkemeye verelim değer tespit davasi açalım şirket menfaati olmayan isler

4. Guo amacı kira geliri elde etmek ve bunuda hissedarlarına dağıtmaktır. Garanti kira yerlerini satmak değil

2 milyon da kâr veriyor Muş koca binaya. Allah razı olsun.kazadan beladan korusun yılların kiracısı yazık oda ev sahibi olsun.abisi.

6. Mademki böyle bir düşüncem var genel kurulda faliyet raporunda neden bilgilendirmiyorsun çünkü organize iş yapıyorsun

7. Esasi sudur.
    Hem genel kurulda hem de yillik raporda gelecek yila diar hedefler belirtilir
    Risk analizi kisminda da olasi aksiyonlar yazilir

8. twitter onemli bir yer olabilir aylasmak icin burada kendimiz cali oynuyoruz.
    Twitter hesabim yoktu, giris yamayi denedim ancak bir sms gelmedi, inferno twitter kullaniyorusn gordugum hastag isgyo da..

Doktur dostum zahmet olmaz ise.. Bnde su hesabi acabilirsem yazacgim

Sayfa 358/672 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •