31 aralik 2018 de dolar kuru 5.3 idi. 31 aralik 2019 da 5.95 yani yuze 10 un üzerinde yukselmis. şirketin kasasinda ne kadar dolar var tam olarak bilen var mı?
Gesendet von meinem LYA-L29 mit Tapatalk
31 aralik 2018 de dolar kuru 5.3 idi. 31 aralik 2019 da 5.95 yani yuze 10 un üzerinde yukselmis. şirketin kasasinda ne kadar dolar var tam olarak bilen var mı?
benim hesaplarima göre 327 milyon tl kambiyo kär gözüküyor. kasada 568 milyon dolar olarak gördüm internette bi sitede
bugün bile gözü toprağa bakıyor
Kur fakı kar/zararı net döviz pozisyonu üzerinden hesaplanması gereken bir kalemdir. Net döviz pozisyonu toplam döviz varlıklarından(kasadaki + bankadaki + alacak…) toplam döviz yükümlülüklerinin (döviz borçları) düşülmesiyle bulunur. DOHOL 30 Eylül 2019 Bilanço dipnotlarına göre Net döviz pozisyonu:
USD 567.759.000 Artıda;
Avro - (5.325.000) eksidedir.
Sn seavoice son durum grafik ve yorumunuz ltf.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Yer İmleri