Sayfa 358/359 İlkİlk ... 258308348356357358359 SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Xu100 gelince bugün yaşadığı yükseliş tepki yükselişi şunu unutmamak gerekir borsa ayı piyasasında kısaca büyük hisselerde yükselişler (balinalar) büyük yatırımcılar için satış fırsatı olduğunu yazmak gerekir..şuan için borsada görünüm böyle ytd..
    Xu100 düşüşü 2023 yılı ağustos ayından aralık ayının sonuna benzetiyorum o dönemde teknikçiler xu100 de 6500 civarları beklentileri vardı 26 aralık 2023 de seans içinde 7100 civarlarından dönüş alıp yükseliş başlamıştı..Ben teknik analiz bilmiyorum sadece gözlemlerimi yazıyorum daha net olsun xu100 de dönüş yok düşüş yaşaması daha yüksek ihtimal xu100 de 8000 civarları tehlikesi bence daha fazla tabi borsa profesyonelleri xu100 de 11000 civarları beklentileri var lakin onlarla aynı düşünmüyorum enflasyon verileri kötü geldi gerçek olan budur ytd..

Neyse NATEN gibi hissede olduğum için keyifliyim sonuçta 2 yıl önceki eski hissem o dönemde tavana kitlenir kalırdı
    Bir cacık olmaz xu100 den belki 3 ay belki de 6 ay acı çektirebilir ytd..
    Enflasyon verilerine bağlı xu100 düzelmesi..İsrail yada rusya ukrayna savaşıyla alakası yok ytd..

Naten düşüş yaşaması normal durum bir sıkıntı yok şuan için ytd.
    Esenboğa elektrik üvey evlat muamelesi görüyor lakin 19 civarlarından şu piyasada iyi yükseliş yaşadı ytd.

Patron magen de hisse satmış niye sattı acaba ?foruma bilgi amaçlı yazdım.

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Patron magen de hisse satmış niye sattı acaba ?foruma bilgi amaçlı yazdım.
    Hepsinde satmış.

Alan kim acaba?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Hepsinde satmış.

Alan kim acaba?
    Bilmiyorum fakat alan var ki satabiliyor.böylede bir durum var Eskiden patron alım yaptığında hisse düşüş yaşardı.
    Bugün daha iyi naten aslında esen de iyi durumda tabi zirvesine hayli uzak durumda ytd.

Bir bardak soğuksu içmek gerekir sağlık olsun diyelim.
    Düştüyse yükseliş yaşamasını da bilir lakin grafiği bok etmezler umarım işte o zaman gene zaman alır ytd.
    Tuhaf olan esen boğa elektrik naten kadar yükseliş yaşamadı neyse sağlık olsun.

Naten enflasyonda ezilmiş hisse normal şartlarda bu hissenin 3 haneli rakamlarda olması gerekir.Düşüşün hisse satışıyla alakası yok zaten gün içinde primli durumdaydı naten.Taban yaşanması normal değil hisse 1 yıldan fazla süredir yatayda ve düşüş yaşayan hisse dökülen zaten hisseden çoktan dökülmüştür.Anlaşılan sıkıntılı kısa vade Naten bekliyor görünüm negatif şuan için ytd.

Sayfa 358/359 İlkİlk ... 258308348356357358359 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •