Sayfa 358/501 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Tabanda bırakmasına çok şaşırdım. Bu yeni brüt sistemi geldi geleli ilk gün brutte taban yiyen ilk hisse de bu oldu. Zaten başlı başına enteresan bir hisse ben de öyleyim herhalde ki yapıştım kaldım burda. Biz bir önceki brutte hep aynı şeyi gördük yani hisseye yeni giren ilk gün satamadığı için galip onu o gün sevindirir ertesi gün burnundan getirir aldığı fiyatı zor gösterirdi. Şu anda beklenmedik şeyler yapıyor. O yüzden kafa yormayın alırsanız dediğim gibi en az 2 hafta bekleyin. Ytd
    Eyvallah ustad inş. Hayirlisi olur ben 3.90 dan çıkmıştım bugün biraz tavandan aldım..yarın tabana sarkarsa biraz daha alacağım.bence henüz hareketini tamamlamadi. Belli olmaz 6x li rakamlarida görebilir. Kesinlikle ytd

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Atsiz Yazıyı Oku
    Eyvallah ustad inş. Hayirlisi olur ben 3.90 dan çıkmıştım bugün biraz tavandan aldım..yarın tabana sarkarsa biraz daha alacağım.bence henüz hareketini tamamlamadi. Belli olmaz 6x li rakamlarida görebilir. Kesinlikle ytd

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çok akıllıca bir şey yapmışsınız. Benim yapamadığım ve çok pişman olduğum şeyi. Bu hissede gerçekten al sat yapmayı beceren çok kazanır. Ben de dün 4, 03 tavandan satmayı düşünmüştüm. Satsaydim tabandan aynı sizin gibi bir miktar alır yarın da 2,5 lardan ne var ne yok alırdım. Şimdi portföyün kalan 3 te 1 i ile alacağım artık. Fulleyip bekleyeceğim artık. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    iş yatırımın satması kısada hoş degil
    Aynen öyle gözüküyor şimdilik. Bugün de 260 bin lot satmış. Her ne kadar alavere dalavere olduğunu düşünsem de bu hissenin kısada düşüşünü sürdürebilecegi gerçeğini değiştirmez. En iyisi yarından sonra inzivaya çekilmek. Ytd

4. Yarın satış fırsatı verir % cinsinden konuşmayım..

Bol şans ve kazançlar
    Yatırım tavsiyesi değildir

5. Ben ne alıp sattığımı bu mecrada pek paylaşmam
    Sadece nabız ölçmeye girerim forumlara
    Demem o ki; bu popülerlikle bu tahta fazla yürümez

Sağlıcakla kalın

6.  Alıntı Originally Posted by stockexc Yazıyı Oku
    Ben ne alıp sattığımı bu mecrada pek paylaşmam
    Sadece nabız ölçmeye girerim forumlara
    Demem o ki; bu popülerlikle bu tahta fazla yürümez

Sağlıcakla kalın
    Doğru söylüyorsunuz her gelen en az 6 lardan bahsediyor. Birkaç kişi de banvt gibi 20 lerden bahsediyordu. Ben önceden de yazmıştım gideceği en fazla 4 ler olur diye. Belki uzun vadede 6 ihtimali olabilir ama ben beklemem. Diğer tüm iddialar tamamiyle hayallerden ibaret. Herkes flapla kıyaslıyor ama bilmiyorlar ki flapta ky hiç yoktu. Burası ise gitgide artıyor. O yüzden kimse boşa hayal kurmasın.2 lerden alıp 3,5-4 lerden satan bu hissede en çok kazananlardan olur. Marta kadar bir ihtimal 5 Mayıs a kadar bir ihtimal 6 olabilir. Bundan başka kimse birşey beklemesin.ytd

7. Bu kagit yinemi burut takasa alindi

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. ama bu gidişle zaten ky kalmayacak.Psikolojisi ky yi yıktı.Bi daha bulaşan olmazsa siz görün vangdyi.

https://i.hizliresim.com/V34ojV.png

şimdi bu grafik aşağıyı mı yukarıyı mı gösteriyor.Yemeyin bizi.Bişeyler var bu kağıtta.

Sayfa 358/501 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •