Sayfa 358/1019 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Çok zorlamasınlar gene tükürdüklerini yalamak zorunda kalırlar. Millet patır patır dolarlarını çekmeye başlarsa görürler günlerini. 265 milyar $ cashi öpücükle ödeyecek halleri yok.

Biz dolarcıların en büyük özelliği birlik ve beraberlik içinde yekpare phalanx düzeninde savaşırız. Faizleri bu seviyeye yükselten bizim dirayetli duruşumuzdur. TL ciler olarak sizlerde azıcık dik durup yumruğunuzu masaya vuraydınız sizi yıllardır eksi faizle ayakta uyutuyor olmazlardı. Yaşasın benjamin kardeşliği
    Para cekmek de saklamak da dert. Bende halkbankasinda doviz var. Para cekerken masraf aliyor, illa kendi suben olacakmis. Ona da çekmeden haber vereceksin. Kendi subem uzakta. Ama gider cekerim zaten kafamda 1 aydir. 2 sene once hesaptan 20bin tl cekemedim (baska subeden) ona masraf istediler. Eft yapip ozel bankadan cektim.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Kamu bankaları bilerek kıllatıyor olabilir bilmiyorum hocam. Ama benim çalıştığım özel bankada sorun çıkmadı. 1 gün önce telefonla haber vermem yeterli oldu. Yarın gelin saat 15 te alın dediler her seferinde. İnternet şubesinden yaptım tüm işlemleri. İstediğim şubeden masrafsız çektim.

Saklama konusunda haklısınız ama buna şöyle bakmak lazım. Düzenli olarak altın alıp biriktiren bi insan düşünün. Bu arkadaş sonuçta evinde saklıyor değilmi? yoksa sisteme güvense zaten internetten gram altın hesabı açıp ordan alır. Bu şekilde fiziksel altın yatırımı yapan azımsanmayacak kadar büyük kitle var. Evinde altın saklamak daha zor normal şartlarda. Bunca insan yıllardır evde altın stokladığına ve ahım şahım büyük olaylar duyulmadığına göre, dolar saklamak neden çok büyük sorun olsun ki Bence gerektiği yerde tepki koymak gerekli. yoksa insanın tepesine binmekten bıkmazlar.

Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Para cekmek de saklamak da dert. Bende halkbankasinda doviz var. Para cekerken masraf aliyor, illa kendi suben olacakmis. Ona da çekmeden haber vereceksin. Kendi subem uzakta. Ama gider cekerim zaten kafamda 1 aydir. 2 sene once hesaptan 20bin tl cekemedim (baska subeden) ona masraf istediler. Eft yapip ozel bankadan cektim.

3. Önümüzdeki günlerde 32 günlük oranlar daha da artacak gibi duruyor. Bugğn kü oran alanlar nasıl acaba?

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Enpara 750 k, 32 gün 19.50... Dün 19.00 du

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Kamu bankaları bilerek kıllatıyor olabilir bilmiyorum hocam. Ama benim çalıştığım özel bankada sorun çıkmadı. 1 gün önce telefonla haber vermem yeterli oldu. Yarın gelin saat 15 te alın dediler her seferinde. İnternet şubesinden yaptım tüm işlemleri. İstediğim şubeden masrafsız çektim.

Saklama konusunda haklısınız ama buna şöyle bakmak lazım. Düzenli olarak altın alıp biriktiren bi insan düşünün. Bu arkadaş sonuçta evinde saklıyor değilmi? yoksa sisteme güvense zaten internetten gram altın hesabı açıp ordan alır. Bu şekilde fiziksel altın yatırımı yapan azımsanmayacak kadar büyük kitle var. Evinde altın saklamak daha zor normal şartlarda. Bunca insan yıllardır evde altın stokladığına ve ahım şahım büyük olaylar duyulmadığına göre, dolar saklamak neden çok büyük sorun olsun ki Bence gerektiği yerde tepki koymak gerekli. yoksa insanın tepesine binmekten bıkmazlar.
    3 sene once bi yemekte arkadas soyledi. eve hirsiz girdiginde dedektorle altini cuk diye buluyorlarmış.. onun evimiydi giren hirsiz hatirlayamadim. Garanti veya hsbc sıkıntı yapıyor mu ona geceyim. Doviz hesabindan masraf aldiklari icin garanti hesabini kapatmıştım 7 sene önce..

6.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    kapanış fiyatlarından örnek vereyim. Garan 11.68 spot alım, ocak vadeli 12.12 satış diyelim. Vadeye kalan gün sayısı 35. ((44/11.68)/35)*365. 39.28% net getiri, stopaj olmadığından mk 41.35%. Kaldıraç kullanmazsanız bu getiri garanti. viop nema getirisi de komisyon masraflarınızı karşılar. Aracı kurumunuzla iyi pazarlık edip düşük oranlar alırsanız, nema komisyon masrafınızı karşıladığı gibi üstüne ek getiride sunabilir. Kaldıraç kullanmanız halinde vade sonunu beklemeden, teminat tamamlamak zorunda kalabilirsiniz. Bu durumda pozisyonunuzun tamamını vade sonuna kadar taşıyamayabilirsiniz. Dolayısıyla getiriniz düşebilir.
    Sn GrandturkInvest bu oranı ikiye bölmeniz gerekmez mi? Paranın yarısı ile hisse alıyorsunuz, kalan yarı viopta teminat olarak kalıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by hilmi Yazıyı Oku
    Sn GrandturkInvest bu oranı ikiye bölmeniz gerekmez mi? Paranın yarısı ile hisse alıyorsunuz, kalan yarı viopta teminat olarak kalıyor.
    yarısının tamamını teminat olarak yatırmanıza gerek yok. Gerekli olan miktarı yatırıp, üstünü daha yüksek faiz veren günlük enstrümanlara yatırabilirsiniz. (Hiç kaldıraç kullanmazsanız formül şöyle arbitraj getirisi + 1 aylık faiz getirisi/2)-komisyon. Benim komisyon oranım %0.009 hem hisse, hemde viop için.

8.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku

İlla kendi şubenizi kullanacaksanız neden tek şubesi olan Nurol Bank gibi bankalar yerine çok şubesi olanları kullanıyoruz!!!
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 358/1019 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •