Sayfa 359/692 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Sn. Hkm, ben sizden hep pozitif dönüş aldım, yazdıklarınız kibarca ruh halinizi anlatıyordu, daha önce daha beter şekilde eşşekten düştüğüm için anlayabiliyordum. Sıkıntı yok yani.. Afrikalılara ayakkabı satalım diye DERIM almıştım o da iyi gitti bugün ama çok iyi kapamamış yarından umutluyum.. yükselen piyasada baskı altında tutulan hisseler ile ilgili görüşünüze katılıyorum.. önümüzdeki günlerde volatil dalgalı seanslar bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn tahminci arada gereksiz alınganlığım olmuşsa kusuruma bakmayın.Sn şekerli ye yazdığınız yazıyı okuyunca size haksızlık ettiğimi hissettim.Ben borsada sizinki çaplı bir zarar hiç yapmadım.Benim kayıp hikayem emlakta, 7 yıllık birikimim inşaattan bitmemiş emlak alınca battı,o yüzden ben de o konuda emlak topiğinde bu şekilde tapusuz bitmemiş emlak alımı yapılmaması ile ilgili yazılar yazdım,aslında sizin yazıları böyle görmem lazımdı,kağıtda zararda olunca insanda bazen gereksiz tepkiler oluşabiliyor.Yazılarınızı ilgiyle okuyorum,aslında yazdıklarınız doğru,yanlış bulduğum bir yön yok.Zaten bu afrikalılar da ayakkabı almıyor,ordan da battık))))))))))

Valla ben bu rusya işini hiç beğenmiyorum Eh siz az bişi ayakkabı satmışsınız sevindim sn tahminci.Bizim borsa iyi dayanıyor da ben baya baya bu rusya işinden korkmaya başladım

3. Sn. Şekerli ilgiyle okudum hikayenizi, hayatımızda ilklerde yediğimiz o kadar çok kazık var ki say say bitmez. Yıl 1995 genciz, hanım zorluyor ev alalım herkes kooperatife giriyor vs. yahu nerde o para, peşinat bile zor. Dedi Yalova da Veli Göçer çok ucuz ev satıyor, zorla hadi gidelim dedim. Adam da ofisteymiş iyi mi, tam bir satıcı.. ben bu fiyata alamam dedim, senin kaç paran var dedi, bugünün parası ile hesapta 70-80 bin var ama adam olmaz desin diye 10 bin ancak çıkar dedim, çıkart parayı hayırlı olsun dedi, az az ödersin düşünme dedi, adam kene gibi yapıştı kurtuluş yok. Düşünseydik biraz derken hanım ver parayı dedi. Verdik, sonra annemin ameliyat olması gerekti, ameliyat parası vs çok paraya ihtiyaç oldu, peşinatı ve bir aylık ödemeyi yaktık zararı sineye çektik. Sonra 1999 yılındaki depremi hepimiz biliyoruz, anacığım ameliyatı ile bana bir kez daha hayat vermişti. Bazen kaybetmekte de hayır vardır.

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Yahu bu kadar benzerlik olur.. Hem de iki kişiyle ben de zamanında hem egs, hem arat, hem de demirbank ta para batırdım ama çok değil, emlak zede olmam ise kuşadasında oldu. evliliğimin ilk yıllarında ss.EGE ULUÇINAR yapı kooperatifine üye oldum. Kayınvalidemin tanıdığı aracılığıyla. bir yıl içinde bitecek garanti denilen bir yere hisse devri ile girdim. Girdaba girdim sanki tam 8 yıl sonra TL bazında 29.000 tl ye Hissemi yönetimden birine devrederek çıkabildim. ( bunu da yönetim kuruluna girerek her toplantıda muhalefet şerhleri doldurarak ve yöneticileri kızdırarak başarabildim) Yemin ediyorum 2 daire parasından fazla para ödedim zamanın parasıyla. Adamlar Erzurumlu ve Ankara da bu işler için özellikle bir araya geliyorlarmış, her sene yönetim kurulu başkanı değişiyor, Toplanan aidatları alemlerde yiyorlarmış. Kimse bir şey yapamadı, bende külli zararla satıp çıktım. Ödeme dekontları , evrakları hala çantamda durur. O yüzden kooperatiften benimde tam 8 senelik bir kaybım var anlayacağınız. Bende bu nedenle GYO lara yöneldim. EGYO da başabaş çıkabildim. şimdi bundan karla çıkmayı düşünüyorum. Borsa da ise iki büyük kazancım oldu. Biri KAREL, diğeri ise TEB idi. Borsanın bir kumar ortamı olduğunu bilerek yatırım yapmak en iyisi, kurtulursam da ne olursa olsun koç grubu hisselerle inşallah gerçek emekli olacağım

4. Günaydınlar, Yoklama alalım

5. Gunaydin sayin sekerli. Birakmiyorlar ki nereye gidelim. Rabbim bunlari kahru perisan eylesin. Bizlerden caldiklari dertlerine derman olmasin. Arkalarindan dualar degil lanetler okunsun insaallah. Cok doluyum bu kul hakkı yemezlere. kusuruma bakmayin.

Valla zarar çıkana kadar burdayız,sn şekerli,yedik müebbeti,bu gidişle şartlı tahliye de yok)))))))))

Yazılan batma hikayelerini okuyunca korktum .. yanlış hisseye mi girdim diye sorgular oldum ). Şaka bir yana biz resmen kaşındık bu hisseyi alarak..patronun dürüst olmadığı belli. İşimiz insafa kaldı .tek tesellim sermayemin %10unundan fazlasını bu tür patron hisselerine sokmama prensibimi bozmamak olacak.. saygılar

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Hayır sokakta yürürken paçana köpek yapışır itersin gitmez,vurursun gitmez,paçanı kurtaramazsın ya durum o

Sayfa 359/692 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •