Sayfa 359/414 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409 ... SonSon
Arama sonucu : 3311 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. VAKBN zaten çoğu hisse sınırda geziniyordu dediğim gibi bir nevi hayat öpücüğü.

2. XU100 Tam kesikli mavi çizgide, üstteki kırmızı kesikli çizgi üzerine 9700 gibi yine dikkatli olmakta faydalar vardır.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

XU100 Tam kesikli mavi çizgide, üstteki kırmızı kesikli çizgi üzerine 9700 gibi yine dikkatli olmakta faydalar vardır.
    Üstad, bende görüntü bu şekilde...

Bugün AL sinyali gelmiş durumda...

Toparlanmaya çalışıyor ve kısa vade bir şeyler yapacak kapasitesi var...

Orta ve uzun vade içinse önce ortalamaların üzerine atması gerekiyor, sonra da sıralı dizilime geçmesi lâzım...

Bu da biraz zaman alabilir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

VAKBN zaten çoğu hisse sınırda geziniyordu dediğim gibi bir nevi hayat öpücüğü.
    Teşekkürler hocam, şimdilik ciddi bir destek görmedi, normalde yukarı süren kurumlar pek aktif değiller, hayırlısı artık...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

XU100...

Bu da yukarıdaki grafiğin eşleniği...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

6. Bir noktadan sonra tepki yükselişleri olacaktır tabi ki borsayı da ayakta tutmaya mecburlar.
    Bu işler güven meselesi, güven kaybolursa insan içgüdüsü kendini koruma moduna alır.
    Burada kendini koruma modu ise altın döviz faiz üçgenidir.
    Bu üçgen ekonomi yönetiminin işine gelmez.

7. Borsaya giren para olmadığından bir döngü yarattılar kendilerince endex mühendisliği, diğerlerini satıp bankalara giriyorlar, bankaları satıp ordan diğerlerine döngü böyle.
    Bu döngüye ayak uydurabilen bir şeyler kazanıyor.
    Kızıp satanlar zararda, satmayıp bekleyenler enflasyondan sebep zararda. Nasıl olacak bu iş.

8. ÇIMSA bir çok çimento şirketi artı kapattı bunun hali xu30 hissesi bunları satıp banka alıyorlar.
    Yükselenleri azaltıp bu gibileri arttırmak mantıklı olabilir bu gibi durumlarda.

Sayfa 359/414 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •