Sayfa 359/1006 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: Viop LXII

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    https://www.facebook.com/reel/912479237726214

işte dayınız 25 senedir neden DÜŞMAN ?

yaptıklarına, söylediklerine,ekonomi yönetimlerine veya başka herhangi birşeylerine bakmadan, KÖKTEN DÜŞMAN... zerre kadar işlerine EVET demedi...

bilinçaltları ne diyor ?

ATATÜRK'ÜN adını bile sevmiyoruz.

siz ATATÜRK'ü sevmiyorsanız, ister müslüman olun, ister başka birşey... bizde sizi sevmiyoruz
    tek mesele şu:

adamlar başta TÜRK DEĞİL...

https://www.facebook.com/reel/1650740542493139

1980'li yıllar..
    MUDANYA 'da yazlık evimiz var.. YAzları babam 4 kardeş,annem - yazlığa taşır, eski komşulara ,arkadaşlara kavuşuruz.
    Bir de AHMET ABimiz var. Sürekli güney amerikaya kadar uzanan hatta denizcilik nakliyat işletmesinin gemisinde çalışır..
    6 ayda bir gelir ve bize maceralarını anlatır..LEWIS beyaz kanvas kotu ilk defa onda görmüştüm..
    O yıllarda TR'de yok.. Tophane de kaçak mal satanlarda var.. Ulaşılması zor işler..

Gel zaman,git zaman AHMET Abi emekli oldu..
    Evlendi.. Biraz mutassıp bir kızla evlendi,eski neşesi de kalmadı..
    O heyecanla maceralarını dinlediğimiz adam gitti..
    YAZları yine görüşüyorduk ama kısa kısa.. Belediye çay bahçesinde, Ahmet'in yerinde falan..

Ahmet Abi'nin 2 kızı oldu..Büyüdüler..
    2010 yıllarıydı, evimizin önünde çay içtik..
    Küçük kızı HANDE ÇİLİNGİR'in Çin'e gittiğini söyledi..
    Ne yaptığını bilmiyorum, kendi işini kendi hallediyor dedi..
    Sonrasında amansız bir hastalık ve Ahmet Abi vefat etti..

2 gün önce FATİH ALTAYLI'da seyrettim..Kızını..
    INSIDER şirketinin CEO'su..
    Yazılımda TR'nin en değerli şirketiymiş... 3 milyar USD..
    2 sene sonra falan halka açılacaklarmış. NYSE'de..
    6 milyar USD olduğunda falan..

NE mutlu.. Böyle haberler bizleri sevindiriyor..
    https://www.youtube.com/watch?v=Lo9SzY9eyCE

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku

2 gün önce FATİH ALTAYLI'da seyrettim..Kızını..
    INSIDER şirketinin CEO'su..
    Yazılımda TR'nin en değerli şirketiymiş... 3 milyar USD..
    2 sene sonra falan halka açılacaklarmış. NYSE'de..
    6 milyar USD olduğunda falan..

NE mutlu.. Böyle haberler bizleri sevindiriyor..
    https://www.youtube.com/watch?v=Lo9SzY9eyCE
    Müthiş bir başarı.

Liseyi Bursa'da bitir, İngiltere'de üniversite bitir, Çin'de yüksek lisans yap , ana dilin gibi İngilizce, Çince öğren...
    Hiç torpilin yok, tırnaklarınla mücadele et.

Ülkemizde ne cevherler var.

Gurur duyuyoruz.

TEKNİKÇİ arkadaş,(ChatGPT) Cuma günkü şeker yatırımın viop raporu ile seans sonu kapanış değerlerini yorumlarmısın?
    [IMG][/IMG]

Yorum ve Değerlendirme
    1. Günlük Hedefler Gerçekleşmedi:
    Şeker Yatırım'ın belirttiği 11.700 direnç seviyesi test edilemedi. Bu durum, piyasanın yukarı yönlü momentumunun zayıf olduğuna işaret ediyor.
    2. Destek Seviyesi İşlevsel:
    11.500 desteği korunmuş, bu da kısa vadeli Long pozisyonlar için önemli bir referans seviyesi olduğunu doğruluyor.
    3. Volatilite ve Momentum Eksikliği:
    Yükseliş yönlü bir tepki hareketi beklense de, piyasanın yeterli momentum üretemediği görülüyor.
    Gün içi volatilitenin sınırlı olması yatırımcıların kararsız bir tutum sergilediğini gösterebilir.
    4. Yatırımcı Psikolojisi:
    Kapanışın gün içi dip seviyelerine yakın gerçekleşmesi, yatırımcıların temkinli olduğunu ve alıcılı bir piyasa algısının zayıfladığını gösteriyor.
    Öneri ve Sonuç
    Yükseliş için: 11.500 seviyesi üzerinde kalıcılık sağlanması ve işlem hacminde artış görülmesi gerekiyor. Özellikle 11.700 seviyesinin aşılması, pozitif piyasa algısını destekleyebilir.
    Düşüş için: 11.500 desteğinin kırılması, 11.400 ve 11.300 seviyelerine doğru bir düşüş hareketi başlatabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Müthiş bir başarı.

Liseyi Bursa'da bitir, İngiltere'de üniversite bitir, Çin'de yüksek lisans yap , ana dilin gibi İngilizce, Çince öğren...
    Hiç torpilin yok, tırnaklarınla mücadele et.

Ülkemizde ne cevherler var.

Gurur duyuyoruz.
    Salt düşünce tarzları sizinle paralellik göstermiyor ve akarınızı engelliyor diye insanlara terörist, sürtük vs diyerek ötekileştirir, düşman görürsen onlar da zekalarının peşinden gidecek başka yollar, ülkeler bulurlar... Biz de burada Ortadoğunun çöplüğünde nefes almaya çalışalım...

6. Herkes mi not artışı bekliyordu sabah yukardan vereceğiz diye pozisyon aldı. Hiç ses seda yok.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Herkes mi not artışı bekliyordu sabah yukardan vereceğiz diye pozisyon aldı. Hiç ses seda yok.
    Suriye konusundaki müspet/menfî gelişmeler borsamıza daha fazla tesir edebilir diye düşünmekteyim.
    Yanılmakta mıyım?

Sayfa 359/1006 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •