Sayfa 36/323 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

1. Hocam bossa için ne dersiniz teşekkürler

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. sayın mohikan iyi akşamlar.düşüş trendi başlamış dediğiniz hisseler için belli bir süre var mı?yani arçelik özelinde sorarsam 2009dan başlayan dalga 8 yıl sürmüş şimdi düşüş trendi başlamış.elliot pensıplerine göre belli bir süre öngörülebilir mi?genel bir trend süresi söylenebilir mi?bir de trendin döndüğünü nasıl anlayabiliriz?çok soru sordum biliyorumama inanın şimdi bu forumda bu konuyla ilgili merak had safhada.şimdiden teşekkürler

3. Sayin Hocam
    Mümkünse size uygun bir zamanda TAT GIDA,GÜNESSIGORTA,ARMADA yi da incelerseniz,cok mutlu oluruz.

4. Sn Mohikan selamlar sevgiler

müsait olduğunuz bir zaman da SODA analizi mümkün se
    yıl sonu kapanış fiyatı içinde öngörünüz olursa bu hisse için

bir de AGYO için 6 aylık bir öngörünüzü rica edeyim
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

beyler sayın Mohikan burda kafa dağıtmak için bulunmakta, ve de siz yanlış yoldasınız. Adama zoraki sayım yaptırmayın O saymak istediğini beğendiğini saysın zoraki iş hem maya almaz ustaya zarar hemde ekmek piş ağzıma düş diyene zarar. Adamı rahat bırakın istediğini saysın sizin radarınızdaki kağıda denk gelirse istifade edin karşılaştırın ustanın kendi görüpte beğendiği sayım olursa kendi pencerinizde değerlendirin nedir bu yahu istek şarkısı alan cafe sanatçısımı var karşınızda ben sabırla bekliyorum ilgilendiğim kağıtlar sayıma girermi diye bi rahat Allah aşkına
    kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
    yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez

6.  Alıntı Originally Posted by adgur Yazıyı Oku
    beyler sayın Mohikan burda kafa dağıtmak için bulunmakta, ve de siz yanlış yoldasınız. Adama zoraki sayım yaptırmayın O saymak istediğini beğendiğini saysın zoraki iş hem maya almaz ustaya zarar hemde ekmek piş ağzıma düş diyene zarar. Adamı rahat bırakın istediğini saysın sizin radarınızdaki kağıda denk gelirse istifade edin karşılaştırın ustanın kendi görüpte beğendiği sayım olursa kendi pencerinizde değerlendirin nedir bu yahu istek şarkısı alan cafe sanatçısımı var karşınızda ben sabırla bekliyorum ilgilendiğim kağıtlar sayıma girermi diye bi rahat Allah aşkına
    Eskiden tek kağıt sorulurdu şimdi listeler geliyor
    Sonrası şudur;hocam bist 100 ü sayar mısın?
    Bilgiye ulaş aklını kullan tavsiyelere uyma

7. Sn Mohikan;kullandığımız programda senetleri haftalık ya da aylık olarak seçip elliott sayımı yaptığımızda,ortaya tamamıyla farklı bir sayım çıkacaktır,öyle değil mi?Örneğin şu an bist 100 de uzun vadede 5.dalganın bittiğini ve A dalgasının içinde bulunduğumuzu varsayalım.Programda bist 100'ü haftalık veya aylık olarak sayım yaparsak nasıl bir sonuç ortaya çıkar?
    Teşekkürler...

8. Sayın mohikan rica etsem ygyo, yyapi ve ittifak holding için sayım alabilirmiyim.

Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 36/323 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •