Sayfa 36/336 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 2686 madde; 281 - 288 arası.

Konu: LOGO - Logo Yazılım

1. İlk seansta 46019 alis 33294 satış oldu bilginize

Alıntı Originally Posted by Vedattt Yazıyı Oku
    yanlışınız var bugün ilk seansta o 36000 satış olmadıki
     Alıntı Originally Posted by Vedattt Yazıyı Oku
    İlk seansta 46019 alis 33294 satış oldu bilginize
    Anlamadim ne demek istedigini "yanlislikla". UBS satmamis mi 36 bin lot?

4. Son durum nedir arkadaslar Kim aliyor Kim satiyor

Mevlam neyler neylerse güzel eyler..

Alıntı Originally Posted by Kagan09 Yazıyı Oku
    Son durum nedir arkadaslar Kim aliyor Kim satiyor

Sabah UBS'ten mali yiyenler satisa gecti. Gedik UBS'ten 58.90'dan aldigi 12 bin lotu 57.80 ortalama ile satti. Alan yok belirgin.

Sabah ilk 15 dakikada ne oldu bu hisseye acaba durduk yerde o kadar degisik araci kurum geldi alima.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sabah UBS'ten mali yiyenler satisa gecti. Gedik UBS'ten 58.90'dan aldigi 12 bin lotu 57.80 ortalama ile satti. Alan yok belirgin.

Sabah ilk 15 dakikada ne oldu bu hisseye acaba durduk yerde o kadar degisik araci kurum geldi alima.
    Tesk ederim ustadim beklicez bakalim

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sagolasin. Totalsoft 44M ne masrafi yapmis ki?

40M cirosu olan bir yazilim sirketi nasil zarar eder?

1 sene onceki yazimdir:

Ben bakis acimi en basindan belirtmistim. Birsey beklemiyordum. Biraz duz mantik oluyor ama dedigim gibi senelerdir gormedigimiz yok. Rakamlari pek hatirlamam ama o kadar onemli degil zaten. Ayni film.

3M euro kari olan sirket, 6 ayda 1M euro nasil zarar etmis? Ayrica bu sirketler alinirken 3 sene genelde performans garantisi verilmesi istenir. Kari biraktik da, nasil zarara gecmis?

Tekrar sagolasin bizim icin inceliyorsun.
    Zararin buyuk kismi finansman giderleri (ilk 6 ayda 3milyon TL) ve sanirim sirketi kara gecirmek icin katlanilan tek seferlik giderlerden kaynaklaniyor (isten cikarilan personele verilen tazminatlar vb.), ve ayrica sirket ciro ve karinin buyuk kismini son ceyrekte yapiyor. Buyuk ihtimal bu seneyi dipte kafa kafaya bitirir Romanya.

Bu boyutta satin almalarda kimse kimseye performans garantisi vermez, sadece inceleme sirasinda verdigi bilgilerin dogru ve tam oldugu garantisini verir, ve alici o bilgiler uzerinden karar verir. Sonucta, Logo, Totalsoft'un tum ust yonetimi degistirdi, satan adam tanimadigi adamlarin yonettigi sirkete 3 yil performans garantisi vermesi ahmaklik olur.

8.  Alıntı Originally Posted by Kagan09 Yazıyı Oku
    Tesk ederim ustadim beklicez bakalim

Twitter'da Harmonic sistem diye birisi var her gün bir hisse paylaşıyor evvelsi gun marshalli paylasti hisse tavan oldu dün aksamda logoyu paylaşınca millet hücum etti arkası gelmeyince tabi tahta yapıcı da gün içinde düşürdü milletin eline bir güzel verdi bakalım yarın ne olacak aslında Gunlukte bayrak flama si vardı ama şimdi ne olur bilinmez

Sayfa 36/336 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •