Sayfa 36/1223 İlkİlk ... 26343536373846861365361036 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bazi CHP lilerde AKSENER e oy vermistir. Bu tarz oy gecisleri olur. AKP CHP arasinda bile olmustur.

Onemli olan sonuctur. Bugun Erdogan partisinden 10 puan INCE 8 puan fazla almistir.

Cumhur ittifaki 54 Erdogan 52. Demek ki adam oylari konsolide edebilmis.

Aksenir oy almasi gereken kesim chp ve hdp degildi. MHP ile AKP idi.
    akşener mhp den %6 civarı oy aldı zaten. akp den gelecek %5 civarı oy ise chp nin hdp güzellemesi yüzünden ve hdp barajı gecsın diye ugrasmasından dolayı mhp ye gitti. chp hdp ye hiç yanasmasaydı iyi parti %15 civarı oy alabilirdi. secimde 2. tura kalırdı.. bu kadar basit olay..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    ula işiniz gücünüz mhp mi şimdide
    mhp olmasaydi suan ülke diye bişii yoktu.
    MHP,özgül ağırlığı yeter..mesele MV sayısı değil..niteliktir..tesbihin İMAMESİ gibi...

asıl başarı onundur...Hem CB ilk turda seçildi,gerilim bitti...(2. tur çok gerilimli olurdu)..hem de AKP yi denetleme fonk. var...

16 bakan+4 CB yardımcısından(toplam 20), EN AZ 4 TANESİ MHP kökenli dışardan atama olmalı

Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    akşener mhp den %6 civarı oy aldı zaten. akp den gelecek %5 civarı oy ise chp nin hdp güzellemesi yüzünden ve hdp barajı gecsın diye ugrasmasından dolayı mhp ye gitti. chp hdp ye hiç yanasmasaydı iyi parti %15 civarı oy alabilirdi. secimde 2. tura kalırdı.. bu kadar basit olay..
    CHP HDP ye oy vermeseydi bu kez de AKP 360 sandalyeye sahip olacakti.

AKP nin cogunluk oldugu mecliste 2. turda muhalif adayin sansi bile yoktu.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    RONİN nerede?

2 gündür yok..
    Seçim gecesi de dün akşamdan sonra da buradaydım.. eski gönderileri okumamışsın..

5. Bir yandan bazı şeyler kurgu oluyor bazı şeyler de gerçek oluyor.

Benim de başıma zamanında gelmişti, kadınlar tam neden hoşlandığını söylese o yönü ilerletirdim. Bu iş de bir iş var deyip kadınlardan kaçtım bir iki tanesi yakaladı tabi.

Demek göbek çok da önemli bir kriter değil.

https://www.sozcu.com.tr/hayatim/mag...aligi-salladi/
    Ekranların sevilen yüzlerinden Seda Bakan, sosyal medya hesabından Muharrem İnce'ye yönelik "Sevgili İnce senin hayatımızda olduğunu bilmek bile ne güzel bir şey" diyerek duygusal bir mesaj paylaştı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    CHP li komşularım var..kaç gündür depresyondalar.

özellikle HALK TV sayesinde çok yüksek çıtaya çıkartılan bir beklenti vardı.Mitinglerin kalabalığı,oluşan sinerji...

HALK TV seçim gecesi 00:01 de bile:-CB ANKARA konuşmasını o an için ertelemesini (mitingte çocuğun teki ağır kaza geçirmiş) ve YSK da hakimler istifa etti...bu sonuçlar gerçek değil..biz öndeyiz diyerek son ana kadar YALANNNN ümit pompaladılar..

saat 01 de bile CB nının ANKARAYA gelmeyişini ,CB gerçeği biliyor onun için gelmedi diyerek sürdürdü...bizzat kendim seyrettim..ayakta 4 kişi elinde telefonlar SÜREKLİ ALGI YAPTILAR...

SONUÇ,halkın ümidiyle oynamak...

forumda bile o saatlerdeki mesajlara bakın aynı dil vardı...HALKTV,şimdi iyi mi yaptı?
    neden depresyondalar ince alabileceğinin maximumunu aldı,chp ise 2-3 puan eksik aldı ,o da normal 1 puan civarı iyi partiye,2 puan hdp ye gitti (bence çok yanlış)...en büyük süprizi mhp yaptı ,ama bahçelinin taktiği iyyidi,tek başına girse baraj altında kalacaktı,akp den kopan oylar onda kaldı,ama ittifak içinde....

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    CHP HDP ye oy vermeseydi bu kez de AKP 360 sandalyeye sahip olacakti.

AKP nin cogunluk oldugu mecliste 2. turda muhalif adayin sansi bile yoktu.
    Niçin CHP'nin oylarını HDP'e taşımasını desteklediniz de

Hdp'in oylarını CHP'ye taşımasını desteklemediniz?

Kim kimi kandırdı?

AKSENER in CHP ye bu kadar satasmasi dogru degil. Yedigi kaba pislemek bu.

Kimse IYI PARTI ye bir sey demiyor. IYI PARTI basarili olmustur.

Millet ittifaki bugun son bulmustur, olmasi gerekende budur.

IYI PARTI simdi gitsin tek basina takilsin.

Sayfa 36/1223 İlkİlk ... 26343536373846861365361036 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •