Sayfa 36/185 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 1480 madde; 281 - 288 arası.

Konu: EUYO EURO menkul kıymet yatırım ortaklığı a.ş

1. ben bu sayfaya daha birşey yazmıyorum
    açıkçı kafkasla foruma devam ediniz...
    Son düzenleme : philosopher; 07-04-2017 saat: 16:33.
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

6.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    artık tepki yükselişi zamanı geldi...
    Hocam millete vebal alma diyorsun kendin hissede çakılıp kalmışsın her istediğini yazıyorsun. Ne tepkisi gelecek. Bu gün zaten cuma. Adamlar her fiyattan veriyorlar diyorum anlamıyormusun. Bu fiyatlarında altına gelirse sen vebal almayacakmısın şimdi? Yapmayın etmeyin. Spek ne derse o olur.

7.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    ben bu sayfaya daha birşey yazmıyorum
    açıkçı kafkasla foruma devam ediniz...
    Hem oyuncusun hem iftiracısın. Her dilediğini yaz sen vebali senin boynuna. Dilersen tepki gelecekde dilersen 1 tl üzerine atacak de ne dersen de. Yaptığın yorumlar sadece hayal ürünü ve hiç bir dayanağı yok. İnsanları yanıltmaktan başka işe yaramaz. Umarım senin sözüne kanıp kimse hisse almıyordur. Alan olursada zaten onada acımam. Kendi düşen ağlamaz...

8.  Alıntı Originally Posted by neden07 Yazıyı Oku
    kaç ocak söndürdü ve hala söndürmeye devam ediyor.. borsada bundan daha güvensiz bir spek daha var mıdır.1.58 nere 0.91 nere bir de hisse geri alacağım dedi. bu speği cumhurbaşkanına şikayet etmek gerekir. ytd
    Dogru diyorsunuz, ben de zararina verdim ama, bu hisse mart basinda 0,85 ti, yaz aylarinda ise 0,60 lardaydi. Buna dikkat etmiyoruz

SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 36/185 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •