Sayfa 36/804 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 281 - 288 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    paranoy abenımkı ama bılanco oncesı hep yapıyo bırlıkta kaldırıp dıge rkurumlarla paslasıp kaldır ındır sılkele ver zor tabı bı mılyon lot sımdı annadım al sen al sen yedır sonra sen al sen yedır akbanka bak sen bı kısı degıl bunnar cok kısı baska hııse olsa su an tavandı bu zaten 4ten 5e gıttı bız baktık sımdı 6 olur mu dıye hayal et bakalım belkı bunnar kımı on kazanıyo kımı uc belkı karı da poaylasıyoalr bılemıyoruz yenı yenı cozuyorum borsayı ben cete la bu baska turlu nası olur hay allah bekleyecegız el mahkum
    Fazla derin düşünme... Baktın dans havası var dans et, baktın çifte telli çalıyor oyna.... Çünkü tahta yapıcı bunu yapıyor..
    Neden dün 4.31 e kadar verdi
    Neden bugün 4.90 gösterdi
    Takıldığın nokta burası....

Dediğim gibi, spek dediğimiz adamlar çalan müziğe oynarlar...

Bazen toplu içinde ky ler le dolu
    Bazen de tek....

2. Ne Zaman çıkacak borsa %2 altıda kar açıklamış neyi bekliyorlar çok ş.......... siz

3. Adam akıllı cikarsaydi bugün cikarirdi karin geleceği belliydi bu bilanço ile genel yükselişin olduğu günde bu çıkış çıkış değil ilerisi için umut veriyor ama önce şu boşluk bi dolsun ytd

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app

4. ha bura gaynarken ky ıle bılanco gosterıp adım adım yukarı ne gadağ hoş oluğ mu
    ayran gııbın calkalayıvercek ya bızı hayatımızı garartıvercek daha dur

corç-trol, bu 150 milyon kar ne olacak, onu bir söyleyiver lütfen.. dağıtılacak mı, sermayeye mi eklenecek. genel kurula ne teklif ile gelecek yönetim kurulu? Yönetim kurulunun bu konuda bir toplanıp, karar alması lazım değil mi? arkadaşlarına bir sorar mısın?

6. gecen sene kar 100 milyondu da ne oldu ki hisse hala 4.60 bu gun 150 olunca ne olcek 5 mı
    oldu zaten baktınız.... dun muydu ? daa bu sabah da 4.90 oldu e yanı mıssss oh engseli
    emmeee sızın hızınız az, onlar cok hızlı, sıpsak sana mı kazendiler parayı onlar yiycek
    sen bakcen hem daha dur makarna psmemısın daha sen kayna suda bıraz

Corç hem bilmiyorsun, hem de su bulandırıcı yazıyorsun. İyi niyetli olmadığını gösteriyor trol!

Geçen sene zarar 100 milyondu, kar değil.

Git bi koşu danışmanına sor da gel, kar sermayeye eklenecek mi?

8.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    gecen sene kar 100 milyondu da ne oldu ki hisse hala 4.60 bu gun 150 olunca ne olcek 5 mı
    oldu zaten baktınız.... dun muydu ? daa bu sabah da 4.90 oldu e yanı mıssss oh engseli
    emmeee sızın hızınız az, onlar cok hızlı, sıpsak sana mı kazendiler parayı onlar yiycek
    sen bakcen hem daha dur makarna psmemısın daha sen kayna suda bıraz
    Corçhoroz 3 senedir bekliyoruz,en fazla 1 sene daha bekletir.Güzel günler göreceğiz.sürekli yazma ekranı kapa 1 sene sonra aç.

Sayfa 36/804 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •