Sayfa 36/1001 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,618
    SPK'nın saçma,sapan uygulamaları yüzünden cuma günü karlı hisselerden çıkamadım bürüt takas uyguladığı için.

Dolar/TL 6.38

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

İspanya'da koronavirüs vakası sayısı 7753'ten 8744'e yükseldi
    - İran'da koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 129 artarak 853'e çıktı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Adalet bakanı : 60 yaş üstü hakim ve savcılar izinli olacak

Paris büyükelçiliği : 300’e yakın vatandaşımız Türkiye’ye dönmek icin başvuru yaptı , yarın ülkemize dönecekler

Sayfa 36/1001 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •