Sayfa 36/999 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Viop - XXV

Alıntı Originally Posted by Kfy96 Yazıyı Oku
    Çok fazla vakit ayıramıyorum burayı okumaya
    Ayhan bey eşiniz nasıl oldu iyileştirmiştir umarım
    Bozkurt bey kızınızdaki gelişmeler olumludur umarım
    teşekkür ediyorum bizde herşey yolunda karantina bitti testleri yeniledik hepsi negatif salı günü rapor biter iş başı
    bir halt olacağı yok.

2. İnsanlar Bugatti, Rolls Royce, Ferrari'yi geçtim Mercedes, BMW, Audi'ye binemeyip nasıl ilk 10 ekonomi olacağız, 1 trilyon dolar ihracat yapacağız belli değil.

Muhtemelen belediye otobüsü Mercedes ile idare edilecek. Biz geldiğimizde İkarus'du Mercedes'e geçtik diye konuşma hatırlıyorum.

Muhtemelen kamu yatırımları daha da artacak, vatandaşın eline geçen para da vergilere gidecek, sağlık ve eğitim de fiyatlar iyice yükselecek.

Zamanında okulları kaparsak milli eğitim sorunu çözülür diye bir bakan espri yapmış, şimdi orta sınıfı kaldırınca şikayet edenler azalır diye düşünen de vardır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    teşekkür ediyorum bizde herşey yolunda karantina bitti testleri yeniledik hepsi negatif salı günü rapor biter iş başı
    Çok şükür
    Sevindim...

McMafia isimli bir dizi varmış. Seyretmedim..

Danimarka'nın önde gelen bankası DANSKE BANK
    Estonya'nın başkenti Talin'de oldukça yoğun iş yapan SAMPO adındaki Finlandiya Bankasını satın alır..(Paravatan Shf:350)

..Ve bir gün şubede olup bitenlerden tedirgin olan İngiliz Bankacı Wilkinson
    üstlerini ikaz eder ve raporunda,
    Banka suç işlediğini bildiğini şirketle iş yapmaya devam etmekte ve hesabın Rusya Federal Güvenlik Servisine ve Vladimir Putin'in akrabalarına ait olduğunu tahmin etmekteyim..! yazmış..
    https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-45571873

Şubeyi satın alıp,birilerinin olanları fark ettiği 2015'e kadar zaman zarfında
    200 milyar EUR para kaçırılmış...Transfer edilmiş.. 1 şubeden!

Bu dizide Batıya akan paralarla ilgili detaylar varmış.. İzleyelim bakalım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    McMafia isimli bir dizi varmış. Seyretmedim..

Danimarka'nın önde gelen bankası DANSKE BANK
    Estonya'nın başkenti Talin'de oldukça yoğun iş yapan SAMPO adındaki Finlandiya Bankasını satın alır..

..Ve bir gün şubede olup bitenlerden tedirgin olan İngiliz Bankacı Wilkinson
    üstlerini ikaz eder ve raporunda,
    Banka suç işlediğini bildiğini şirketle iş yapmaya devam etmekte ve hesabın Rusya Federal Güvenlik Servisine ve Vladimir Putin'in akrabalarına ait olduğunu tahmin etmekteyim..! yazmış..
    https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-45571873

Şubeyi satın alıp,birilerinin olanları fark ettiği 2015'e kadar zaman zarfında
    200 milyar EUR para kaçırılmış...Transfer edilmiş.. 1 şubeden!

Bu dizide Batıya akan paralarla ilgili detaylar varmış.. İzleyelim bakalım...
    güzel dizi kesinlikle tavsiye ederim

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku

Dikkatimi çekmişti geçenlerde Hristiyanların papası bi açıklama yapmıştı , düşünden gerçekten de doğru , mantıken olabilir diye düşündüm.Şöyle demişti koronanın psikoljik etkileri kendisinden daha zararlı olabilir diye bir cümle söylemişti …… gerçekten bakıyorsunuz sağlığı sıhhati iyi belkide bağışıklık sistemi güçlü insanlar bile bi baskı psikolojik korku içinde
    acaba bende yakalanırmıyım felan çünkü gazeteler , Tv bütün medya sürekli aynı konuyu işliyor.İmam bile ezanı okumadan önce öyle bir metin hazırlanmışki bir kaç şehirde dinledim aynı metin ezandan önce okuyor.Sözlerine bakıyorum sanki bir psikolog tarafından hazırlanmış gibi cümle şöyle başlıyor Artık korona ile mücadelede yeni bir döneme giriyoruz.Tedbiri elden bırakmayalım ezberledik yani adam seni baştan hipnotize ediyor.Sonra ezanı şerif.hadi maske takıyoruz önlem tedbir felan fakat ellerimizin akşama kadar değmediği yer kalmıyor.Marketteki kız maskesini takmış ama eldiveni yok aldığınız ürünü elliyor süllüyor makinaya okutuyor kasadan geçiriyor.Su damacasını getiren sucunun elinde eldiven yok elleye elleye kapınıza getiriyor.Korona gözdende insan vücuduna geçiyor deniyor.göz maskelerimiz yok.Yani bunları düşününce ellerimizi sık sık yıkayalım maskemizi takalım felan ama çok aşırı psikolojik baskı altındayız.belki bi domuz gribi gibi sars gibi bir hastalık ama insanlar biribirinden korkar oldu 3 metre ötede duruyor.veba gibi % 100 öldürücü bir hastalık olsa her söylenene katılırım ama % 4 ölümcül olan , kalp , kanser , şeker , tansiyon hastalarının risk altında olduğu bir hastalık abartılmamalı ama dikkat edilmeli derim.Psikolojik zararlarına , etkisine kapılmamamız lazım diye düşünüyorum.Düşündüklerim doğru olabilir yanlış olabilir yinede kimseyi etkilemek istemem ama papazın düşüncelerine katılıyorum.Psikolojik zarar daha fazla olacak gibi.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Ne Putin bu dünyada ABD'ye fazla diklenebilir,
    ne de Kendini Müslüman Aleminin Lideri zanneden muhasebeci..

Her ikiside akrabalarının üzerinden yurt dışı hesaplara yaptıkları transferlerin TAKASI
    Amerikan Bankalarında yapılır (kontrol edilir) ve NOT edilir..

Asarım,keserim cart,curt ama hesaplar ABD Başkanının önünde ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Bugün tarihi yarımada da dolaşırken ilk defa iş bankası müzesine girdim. ATATÜRK'e bir daha hayran olup şimdikilerden bir kere daha tiksindim. Yolunuz düşerse mutlaka gidin görün derim.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 36/999 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •