Originally Posted by
nosfecagri
Ben etkileniyorum ama yine de yazıyor ve okuyorum demir ateşte dovule dovule çelik oluyor sonuçta. Bu forum direk ejderha atesi burayı okuyup, ona göre işlem yapıp para kazanmak im kan siz AMA hangi taraf çok coşuyorsa onun tersine iyi yerden girince güzel verebilir forumu karşıt yatırım bakış açısı ile okumak mantıklı olabilir...
Mesela herkes dolara korkunç iman etmiş durumda düşmez düşemez ülke çok kötü bilmemne... Beyaz yaka 3 kurusu ile dolar alıyor ortamlarda hemen aldım hemen falan filan. Benim kafa böyle durumlarda refleks olarak tersini düşünüyor, gidip usd shortlayacak halim yok tabi AMA mesela dohol de satış için fırsat arıyorum anlatabiliyor muyum? Tupras cop cop cop al 80 liradan aldık maliyet 78.5 oldu bile. Zamanında ASELSAN başlığında hükumete devlete ona buna her yere salya sümük küfür vardi 9.5 liraya maliyetlendik ( 19 idi o zaman) durum ortada. Tekfen de libya olayi ortak satışı yok bu cop yok bu gitmez yok bu les durum ortada. 1 dolara almıştım 3 dolara verdim. 4.5 dolara gitti benden sonra.
Velhasıl kelam kimseyi takmayacaksın
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şöyle örnek vereyim. Aramızdan kimi çok kazanıyor bir kaç hafta. Ondan etkilenen çok oluyor. Sonra hep beraber terste kalanlar oluyor. Aslında hepsi tecrübe. Ama bunu tecrübe olarak görmeyip kaybedince kendinden başkasını suçlarsan ömür boyu kaybetmeye mahkumsun. Ben etkileniyorum şöyle mesela pozisyonumu açmışım ama bir yazı okurum pozisyonuma güvensem de stratejim sakattır artık. Pala öyle sert hareketler yapıyor ki acaba haklı mıydı diyorsun. Haklı da olabilir haksız da. Yine kar da edeceksen zarar da çizdiğin stratejye inanmak lazım. Birinden etkilenip kuşku düşürdün mü içine ya daha fazla zarar ediyorsun ya da az kâr.
Ama başka birinin stratejisine göre işlem yapıyorsan direkt paranı camdan sokağa at en azından palaya değil garibana gider.
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Yer İmleri