Sayfa 36/1000 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Viop - XXVI

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    iyi akşamlar millet...dün aldığım longları sabah verdim..kapanıştada dayanamayıp şort girdik bakalım yuzde 50....benim hesabıma göre yarından itibaren yavaş yavaş vermesi lazım...hayrlı işler
    İşte öyle yapmıyor.
    İki gün verir,üç gün alır
    Sonra zamanı gelince hep verir.
    Yakakarsan kazanırsın işte.
    Zor iş viop

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ZARAR ETMEK ÇOK ACI VERİR.ARKADAŞA GEÇMİŞ OLSUN TEMENNİLERİMİ İLETİRİM.

düşünceler ile temenniler karışır.

bu forum genelde bu mantığa binaen SHORTTUR(biraz da SİYASİ DÜŞÜNCENİN ETKİSİYLE) veya bu yönde genel bir kanaat oluşur.

kendimden örnek vereyim: short olduğumda argumanlarımdan dolayı kimse ile tartışmam ama long isem argumanlar bazılarına saçma gelir ve hatta değişik sıfatlarla ittiham edilirsin.

oysaki borsaların doğası longtur.(otoritelerin düşüşe karşı yaptığı değişiklik,büyüme,enflasyon vs.).yaptığım tüm saatlik sistemlerde ; long-flatin kazancı short -flatin kazancının 2 katıdır.

dolayısıyla bu forumun genel kanaatinden etkilenen genelde kaybeder.

ha ..etkilenmemek lazım.hiç tanımadığınız kişilere nasıl güvenirsiniz.ama sonuçta VOB GRİ ALANDIR.her zaman kararsızlık vardır. eğer güçlü bir sistem-kanaatiniz yoksa etkilenirsiniz.Bence bu arkadaşlar seansta forumu okumamamalı.

Fazla yorum yazmayacağım .... bu istisna olsun

bakın burada makinaya karşı oynanıyor, kimse birbirine rakip değil

ama kimse kimsenin partneri veya yardımcısıda değil ... gemisini kurtaran kaptan

bu işin bir mantığı var .... ama bunu bulması, kavraması çok zor

adam mantığını süper kamufle etmiş ... onun için oynayanları %99 u tuş oluyor

neyse .... herkes arkasını kollasın işte kısacası

sn koç allah senin hayrini versin cok cok kazandirsin...thy ile olan macerani okuyinca beni bi gulme aldi hala guluyorum ben dolara gectim diyordun thy hic anlaamistin..
    allah ne muradin varsa versin gozumden yas geldi nedense beni cok guldurdu yazdiklarin

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben etkileniyorum ama yine de yazıyor ve okuyorum demir ateşte dovule dovule çelik oluyor sonuçta. Bu forum direk ejderha atesi burayı okuyup, ona göre işlem yapıp para kazanmak im kan siz AMA hangi taraf çok coşuyorsa onun tersine iyi yerden girince güzel verebilir forumu karşıt yatırım bakış açısı ile okumak mantıklı olabilir...

Mesela herkes dolara korkunç iman etmiş durumda düşmez düşemez ülke çok kötü bilmemne... Beyaz yaka 3 kurusu ile dolar alıyor ortamlarda hemen aldım hemen falan filan. Benim kafa böyle durumlarda refleks olarak tersini düşünüyor, gidip usd shortlayacak halim yok tabi AMA mesela dohol de satış için fırsat arıyorum anlatabiliyor muyum? Tupras cop cop cop al 80 liradan aldık maliyet 78.5 oldu bile. Zamanında ASELSAN başlığında hükumete devlete ona buna her yere salya sümük küfür vardi 9.5 liraya maliyetlendik ( 19 idi o zaman) durum ortada. Tekfen de libya olayi ortak satışı yok bu cop yok bu gitmez yok bu les durum ortada. 1 dolara almıştım 3 dolara verdim. 4.5 dolara gitti benden sonra.

Velhasıl kelam kimseyi takmayacaksın

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şöyle örnek vereyim. Aramızdan kimi çok kazanıyor bir kaç hafta. Ondan etkilenen çok oluyor. Sonra hep beraber terste kalanlar oluyor. Aslında hepsi tecrübe. Ama bunu tecrübe olarak görmeyip kaybedince kendinden başkasını suçlarsan ömür boyu kaybetmeye mahkumsun. Ben etkileniyorum şöyle mesela pozisyonumu açmışım ama bir yazı okurum pozisyonuma güvensem de stratejim sakattır artık. Pala öyle sert hareketler yapıyor ki acaba haklı mıydı diyorsun. Haklı da olabilir haksız da. Yine kar da edeceksen zarar da çizdiğin stratejye inanmak lazım. Birinden etkilenip kuşku düşürdün mü içine ya daha fazla zarar ediyorsun ya da az kâr.

Ama başka birinin stratejisine göre işlem yapıyorsan direkt paranı camdan sokağa at en azından palaya değil garibana gider.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    bence burada ,TV.,ekonomi dünyasında de vs. işi bilen olmaz.

20 kere peş peşe bilsen bile 21. pozisyonun yanlış olma ihtimali %20-25 tir.

sistem-tecrübe-kaldıraç vs... hepsinin ortak bileşimiyle ancak düzenli kar olabilir..

%77 döviz, bugün aldığım %5 altın fonu ve %18 TL (TL nin çok az bir kısmı ile bugün açtığım 76 kontrat Aralık vade xautry short) ile devam ediyorum. Duruma göre ya altın fonlarını, ya da altın shortlarını bırakırım bir süre sonra.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Gaz miktari bu aksam yine artmis

Vob cok zor arenadır yillardir oynarim ciddi ciddi yipratiyor tecrubesizler hemen batar
    Spotta al bekle her turlu kar var burasi tehlikeli

Sayfa 36/1000 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •