Bayağı topladım bugün en az 10 lirada satarım 10 gün sonra iyi gelir getirecek
Bayağı topladım bugün en az 10 lirada satarım 10 gün sonra iyi gelir getirecek
5.45 den sattım bir daha da halka arz a girmem
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
bu ne biçim iş arkadaşlar panikle aldılar bizden alan hayrını görsün bizden çıktı gözümüz yok ama buda turex ve ntgaz gibi cılk çıkmaz inşallah kalanlara bol kazanç ytd...
Sabah 9.55 eşleşmesinde 10 bin lot alış girmiştim saat 8.30 da 5.56 tavan fiyattan 4.99 dan emir gerçekleşmiş , merak ediyorum acaba 10 bin lot değilde 1 milyon lot alış emri verseydim emir gerçekleşecek miydi o 4.99 fiyatından? Bunu anlayabilir miyiz şu anda?
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sabah 4,85 eşleşme fiyatı 242 bin lot alış emri beklemede kalmış, sizin alış işlerinizde 4,99 değil 4,85 den olmuştur..
SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5,56 Tavan fiyattan alış girip, 4,99 dan 10000 lot almak büyük şans tabiiki...tebrikler... açılış fiyatı 4,85 ve en düşük 4,75 görmüş bunlar saat 10 da işleme açılmasıyla gerçekleşmiş olabilir tabii ben 10.25 de filan bakmıştım...5 in altına sarktığını görebilseydim ekleme yapardım... benim için sürpriz oldu...tahsisli kotadan hisse alan yerli aracı kurumlar 25- 30 kuruş kâr yeterli görünce satış çok erken geldi...tera 8 milyon oyak 7 milyon satmış... kısa günün karı misali 2,5' şer milyon ₺ civarı kâr ile tabiiki... o kadar lot bende olsa bende satardım haliyle....SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri