Sayfa 36/81 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 281 - 288 arası.

Konu: XU030_endeksi

xu030__ ben endekste bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. hatta seansı tepelerde bile kapatabilir. bana göre şimdi alıcıları bıktırmak için bir yukarı bir aşağı yaptırıyorlar. benim gözlüğün arkasından manzara böyle gözüküyor. bol şanslar

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    yukarıda resim yükleyememiştim bilgisayar değiştirip tekrar deneyeyim
    ne dersiniz gerçekleşir mi bu senaryo

2018 senesinde yayınlanan bir tahmin
    buradaki grafigiğe benzer bir bakış durumu var

ben usd hegomonyasının çökeceğine inanıyorum
    o zaman dolar çok ucuzlayacak
    ama zamansal olarak ne zaman bilmiuotum

3.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    2018 senesinde yayınlanan bir tahmin
    grafiğe benzer bir bakış durumu var
    dünyayı yöneten 15-20 zengin var diyoruz ya
    nasıl olsa her şey ellerinde
    finans piyasalarında da istedikleri gibi kaldıraçlı pozunu açtığını hesaba katacak olursak
    nasıl olsa yükselirken de düşerken de kazançları sabit ve tıkır tıkır işliyor .

Aklımızın bir köşesinde dursun işimize yarayabilir değil mi ?

4. Yazıyı alıntıladım ....

Borsa da hırs yapan kişiler

sadece (bilinçsiz) traderlerdir..

Malı alırlar, % 2 % 3 de satarlar, hele mal % 6 yükselip % 2ye geri geldiyse sinir stres olurlar..

sinir stres olmamanın en güzel yolu, OV- Orta vadeli işlem UV Uzun vadeli işlem yapmak olmaktır ..

xu030__ benim oyun anlayışıma göre haftanın son günü göstererek almak istemediler. başka bir şey düşünemiyorum. zaten yapabileceğimiz bir şeyde yok! eşek onların çünkü. ister inerler, isterlerse ahıra kadar binerler. bizim için önemli olan aklımızın erdiğince isabetli tahminde bulunabilmek. iyi tatiller

herkes bir birini daha iyi anlasın diye, tahmin edilmesine rağmen yinede yazayım istedim. oyunu günlük olarak day trade şekline değerlendiren biriyim. yani seans"ı görmeden senaryo yazarak işlem yapan biri değilim. sanki herkes bana göre işlem yapıyormuş gibi oldu ama, olurya diye açıkladım. ben şahsen sayfayı açarken, insanlara faydam olsun diye bir düşünce içinde değildim. bana çok mantıksız gelen bir durum çünkü harbi olmak lazım.. birisi çıksa deseki.. sen kimsin arkadaş, ne alır satarsın, ne iş yaparsın, dese haksızda sayılmaz çünkü belki kafede bir garsonum, belkide inşaatta bir bekci.. yokmu böyle uzman kişiliğe bürünüp yazan çizen sanıyosunuz.. hemde istemediğiniz kadar. ne kadar lazım neyse.. sonuçta zararda vermeyelim diye yazmak zorunda kaldım. zarar ateşten gömlek. onun için herkes kararını kendisi vermeli. eğerki birisine bak sen şöyle demiştin, öyle yaptım, zarar ettim denildiği zaman. olmaz öyle şey!! öyle düşüncesi olan, mantıklı birisi bunu piyasanın tanıdığı, gördüğü, bildiği, profesyonel oyuncular ile çözer.. biraz uzunca oldu farkındayım ama, ben böyle suçlamaları gördüğüm zaman sinirlerim koptuğu için yazıyorum. tırnağın varsa başını kaşı kardeşim. olay bu! sen kumar oynayıp para kazanacaksın diye kimse sana maraba olmaz! zevkine yazıyoruz, yazıyorlar işte.. adet olmuş. senmi değiştireceksin bu düzeni... bol şanslar

“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

xu030__ araya hafta tatili girmesine rağmen, borsa içimizden hiç çıkmıyor. ben bu hafta hem almaya, hem satmaya, müsait olduğu için GARAN takip edeceğim için, endeks"de bir göz atayım dedim. ve,

artı açılış olsa ne olur diye baktığımda, perdenin arkasından bir ses gaz"a gelme gel, gel, olabilir diye fısıldadı..

pekii ya eksi açılsa ne olur dedim. kırmızıyı çokca gösterebilirler ama, günümüz asansör olarak geçer dedi. elçiye zeval olmaz. ben onun yalancısıyım. bol şanslar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 36/81 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •