Sayfa 36/104 İlkİlk ... 2634353637384686 ... SonSon
Arama sonucu : 825 madde; 281 - 288 arası.

Konu: YEOTK - YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş.

1. Gönderim Tarihi
    08.11.2021 19:43:19
    Bildirim Tipi
    ÖDA
    Yıl
    -
    Periyot
    -
    Özel Durum Açıklaması (Genel)A+ A-
    Özet Bilgi
    İş ortaklığı kurulması hakkında.
    İlgili Şirketler
    []
    İlgili Fonlar
    []
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)

Bildirim İçeriği

Açıklamalar
    Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 08.11.2021 tarihli toplantısında; halka arz izahnamesinin 7.1.1.10 Büyüme Stratejisi bölümünün 3 numaralı başlığında belirtilen yeni iş modelleri oluşturulması kapsamında, yurtdışında yenilenebilir enerji projeleri lisansları geliştirmek, yatırımcılara anahtar teslimi yapımını da üstlenerek proje lisansları ile birlikte hazır projeler sunmak ve finansmana erişim hizmeti vermek üzere Şirketimiz ile EMSOLT Investments BV ve Yaşar TUNCER ortaklığında DEFIC Globe A.Ş. ünvanlı yeni şirket kurulmasına ve yeni kurulacak şirketin sermayesine % 51 oranında, 510.000.-TL sermaye payı ile iştirak edilmesine karar verilmiştir. Adı geçen ortaklar ile hissedarlık sözleşmesi bugün (08.11.2021) imzalanmıştır.

Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/976038

2. 41,5 mılyon kar açıklamış 3.çeyrekte .fk:26 olmuş(bedavadan bıraz pahalı ).

Gelecek yeo nun diyorum .uzun vade tutmaya devam .Elınde olanlara bol kazançlar .
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    41,5 mılyon kar açıklamış 3.çeyrekte .fk:26 olmuş(bedavadan bıraz pahalı ).

Gelecek yeo nun diyorum .uzun vade tutmaya devam .Elınde olanlara bol kazançlar .
    Başkan tatar nerde özletti kendini...Mrk ettim..Böyle zamanlaro severdi o...İyi de kazanıyordu...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

4.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Başkan tatar nerde özletti kendini...Mrk ettim..Böyle zamanlaro severdi o...İyi de kazanıyordu...
    Dostum Tatar terkettı buraları .!!!

Küba da puro ticaretine başlamış en son duyduğum .!!!.sayfaların neşesıydı .!!bakarsın tekrardan yeşil sahalara döner.!!

Parayı bulunca uğramaz oldu .!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5. İlk 6 ay 35 milyon olduğuna göre iyi değil sanki.Gecen yıla göre iyi .Bakalım nasıl fiyatlayacak.

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Yanlis konuya yazdiniz herhalde.

Ilk 6ay kari 24 milyon

Bu ceyrek kari 17 milyon.

Bunlar KAP ta yazıyor halbuki.
     Alıntı Originally Posted by katre7878 Yazıyı Oku
    İlk 6 ay 35 milyon olduğuna göre iyi değil sanki.Gecen yıla göre iyi .Bakalım nasıl fiyatlayacak.

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by HEG Yazıyı Oku
    Yanlis konuya yazdiniz herhalde.

Ilk 6ay kari 24 milyon

Bu ceyrek kari 17 milyon.

Bunlar KAP ta yazıyor halbuki.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen dostum ben yazacaktım sen yazmışsın .!arkadaşımız yanlış bakmış sanırım .6 aylık karımız 24 mılyondu .son çeyrekte 18 milyon ve üstü kar gelırse sermayesinin üç katına yakın kar üretmiş olacak.!!!

Tabı şuankı karı önemli ama asıl önemli olan bır yıl sonra elde edeceği karlar olacaktır .Borsa geleceği fıyatlar malum .Bizde şirketin gelecektekı vizyonuna yatırım yaptık .!! Artık gerısı nasıpten başka birşey değil .!!!

Şirketın başka bir güzel yanı ise sermaye ve hısse sayısının az olması .Buda gelecek için umut verıcı .Olası sermaye arttırımları için.

8.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Merhaba kardeşim benim.Aylar sonra hissenet e geri döndüm. Şükür yapıyorum birseyler.

Sayfa 36/104 İlkİlk ... 2634353637384686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •