Sayfa 36/844 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 281 - 288 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Dejavuuuuuuuu
    10. Seans bingo

sayin cok. onceki durumlarda vurmuslardi coktan. simdi o devreleri yakmis. cag atlamis.. bu ne demektir mal elinde olanlar rahat ve huzurlular, endeksle de isleri bitmis..ben bir inceleyeyim ellerindeki gayrimenkul degerlerini, gayrimenkul cok diyorlar..eger uygun bulursam dusunecegim..

Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    sayin cok. onceki durumlarda vurmuslardi coktan. simdi o devreleri yakmis. cag atlamis.. bu ne demektir mal elinde olanlar rahat ve huzurlular, endeksle de isleri bitmis..ben bir inceleyeyim ellerindeki gayrimenkul degerlerini, gayrimenkul cok diyorlar..eger uygun bulursam dusunecegim..
    Değerli görüşlerinizi merakla bekliyoruz hocam

4. Sn. forumdaşlar, D grubu hisse senetlerinde nasıl alım yapılabiliyor? Yani örneğin ISBIR hissesi Cuma günü 194.90 dan kapandı. Ben pazartesi günü 195 den alım girsem kesin olarak alabilir miyim? Ya da şöyle sorayım: alım yapabilmek için nasıl emir vermeliyim? Bir de, diyelim ilk seans alımlarım gelmedi. Gün içerisinde 2 seans daha mı şansım var alım için? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by faruko Yazıyı Oku
    Sn. forumdaşlar, D grubu hisse senetlerinde nasıl alım yapılabiliyor? Yani örneğin ISBIR hissesi Cuma günü 194.90 dan kapandı. Ben pazartesi günü 195 den alım girsem kesin olarak alabilir miyim? Ya da şöyle sorayım: alım yapabilmek için nasıl emir vermeliyim? Bir de, diyelim ilk seans alımlarım gelmedi. Gün içerisinde 2 seans daha mı şansım var alım için? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim
    sabah 9.55 den once emir girmelisiniz.yuksek fiyattan alışgirersenız satıcı varsa size gelir
    ayrıva 2 defa değil daha fazla işlem göruyor 9.55 12.55 13.55 17.55 18.05 18.08 olarak bu saatlerden önce emrinizi girmelisiniz
    yalnnız d grubu hisselerinden bazıları sadece çalıştığınız kurum elamanı vasıtasıyla işlem yapabiliyor ve nakit olması gerekiyor

Alıntı Originally Posted by faruko Yazıyı Oku
    Sn. forumdaşlar, D grubu hisse senetlerinde nasıl alım yapılabiliyor? Yani örneğin ISBIR hissesi Cuma günü 194.90 dan kapandı. Ben pazartesi günü 195 den alım girsem kesin olarak alabilir miyim? Ya da şöyle sorayım: alım yapabilmek için nasıl emir vermeliyim? Bir de, diyelim ilk seans alımlarım gelmedi. Gün içerisinde 2 seans daha mı şansım var alım için? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim
    Evet 195 veya bir kaç kademe üstünden açılış öncesi emir girersen daha garanti olabilir. En çok hangi fiyattan eşleşme olursa o fiyat açılış fiyatı olur, bakarsın yazdığın fiyatın altında bile emir gerçekleşebilir. Günde 4 sefer tek fiyat oluşur. Y.T.D.

7. Günaydın.Alım için bu hisselerde en iyisi serbest fiyat girmektir bence.Ancak şöyle bir sıkıntı var serbet emirde fiyata razısın 195 kapatan hisseyi 205 dan bile elinde bulabilirsin.Tabii 185 ten de bulabilirsin o konu ayrı ancak fiyat verip almak biraz riskli senin fiyat eşleşmende hisse bulunmaz ise alamassın.Ayrıca aracı kurum ile ayrı bir sözleşme imzalaman gerekiyor.Çünki bu hisselerin olduğu pazar ayrı ve ayrı bir takım kuralları var onları bildiğine dair.Bunlar benim bildiğim herkez istediği gibi emir verir tabiiki.

8.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Nasıl bir anormallik Meho hocam?
    Anormallik şu ki bu piyasada yani POİP te bu kadar fiyatı tutmak beceri işidir.Ufak yatırımcı işi değildir.Hadi hayırlısı.

Sayfa 36/844 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •