Sayfa 360/967 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Birde kuzey kore Amerika gerginligi var eger h.sonu bisey olursa yandi gulum keten helva

Alıntı Originally Posted by UAlkya Yazıyı Oku
    Bak güzel dostum,
    Kimseyle dalga geçmem,azarlamam haddim değildir ,karşımdakilerin fikirlerine saygı duyarım, manüpülasyon yapmam. Olabildiğince bilgi vermeye çalışırım.Şimdiye kadar sana olduğu gibi , diğer arkadaşlara gerek genel gerek öZelden cevaplar yazmaya çalıştım.Soru sordunuz kurallar çerçevesinde cevap yazmaya çalıştım.İmza olsun diye YTD yazılmaz. İçeriğini anlayacaksınız ki veriğim cevabın hangi sınırlar içinde olduğunu anlayasınız.
    Bak bilançoya kadar sizin teknik analizleriniZden yararlandık.Amaç bu olmalı.
    bişey biliyor olsam burada olmazdım zaten. burada kessek olur mu. senden öğrenmem gereken şeyler var. başkasından da. işimiz rastgelsin umalım.
    siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.

3. UAlkaya kardesim ne diyon bu kagit ne zaman cikmaya baslar

4.  Alıntı Originally Posted by UAlkya Yazıyı Oku
    Dostum sana soru sordum, kem küm .Çok net, ne kadar lotun var 21 de ? Bitti.Ben çektim de bla bla bla.
    Senin anlamanda sıkıntı var sanırım 4,21'i çektim aldım diyorum iyileştirme işlemi diyorlar buna...yukarı fiyattan diyorum...sen ne diyorsun bir tane alımım olmuşsa 100 katını virman yapacakmışsın herkes senin ne yazdığını görüyor boşuna kıvırma...daha da yazacak değilim işlerim var...

5.  Alıntı Originally Posted by kasap Yazıyı Oku
    UAlkaya kardesim ne diyon bu kagit ne zaman cikmaya baslar
    Sevgili patronumuz, yatırım matırım demese, her kağıt gibi bilanço ( beklenti biter,Satılır) hateketi yapar, yine rutin hareketine geçer.3,97-4,11 görülür mü bilemem ama haftaya çıkarız gibi. Tipik dip çalışması.Şu an 4,21 lerim de geliyor ve ben işlemlerimi bitirmiş oluyorum. İnşallah buradan çok para kazanacağız hep birlikte.

Sizin nezdinizde , bu günkü dalaşmalarda yazdıklarım için tüm arkadaşlardan özür dilerim.

Sayfa 360/967 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •