Sayfa 360/652 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. 30-32 bekliyordum,mahçup etmedi beni.

2. bu bilançoda fk ne olucaktır
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. hisse son bir aydır neredeyse 1,65-1,72 bandına çakılı kalmıştı...bu bir ay boyunca patronlar bazen aldılar bazen de sattılar...ne yapmak istediklerini şahsen ben çözemedim...artık p.tesi bu patronların pozisyonu ne ise ona göre davranacaklardır...toplamış iseler hisseyi yukarı çıkaracaklardır..yok satmış iseler de o vakit hisseyi aşağı çekeceklerdir...açıkçası ben de merakla bekliyorum...

dediğim gibi fk 8 e göre ederi 2,27 tl dir ve hissemiz hala 1,70 tedir....oraya kadar %33 luk prim demektir...fk 10 rakamına göre olması gereken fiyatı 2,8 tl dir ve bunun için de %65 lik bir prim yapması lazım...

önceleri hep fk 10 a göre hesap yapıyordum ama son zamanlarda anladım ki hisselerin bir çoğu fk 8 i baz alıyor...umarım geçen yıla göre biraz da agresif büyüyen bu şirket hiç olmazsa fk 8 değeri olan 2,27 lere doğru çıksın...

fk 7 ye göre dahi olsa 1,98 tl olması gereken fiyatıdır..bakalım spekler ne karar verecek...açıkçası bir aydır bekliyorum...artık kendimi onlara emanet ediyorum...

bu son bir aylık yataylık döneminde eminim ki bir çok ky da çıkış yapmıştır ama bizim gibi bazı sabırlı borsacılar ise sabırla tutmuşlardır...bakalım karar ne olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Grafiğini inceliyorum da zamanında 2014/6 Aylık 15.162.170 iken 1,93 gören kağıt ne hikmetse kar 31 milyon olmuş ama 1,93 bile görememiş. Bu kağıdın speğini anlamakta güçlük çekiyorum. 2015'de bilançoyu bozduktan sonra düşmüş, bilançoyu katlamasına rağmen fiyat düştüğü yerden kalkamamış.

5. endeksin zirvede olduğu ve bir çok hissenin çok şiştiği bir ortamda bana göre gentaş hala alınabilecek durumdadır...hisse hala ucuzdur...bu yıl son zirvesi 1,92 idi...şu anda fiyat ise 1,70 tir...bu güzel bilanço ile umarım son zirvesini geçer...tabi son kararı spek ve patron ikilisi verecek....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Bu kar efsane kardir kim ne derse desin her kim algılarla oynamak için. eşitli ibi.elik yapamaya çalışırsa çalışsın...

Bu kağıdın olması gereken fiyat 3,x dir ama sahipler
    ahlaksız...

Bilanco super bilanço öncesi ortak satışı ile ibi. nelik peşinde koş... aferim

Git sadaka fitre topla bu kadar ibi.ne...

dedikleri gibi patron hırgız chakal olunca zor...

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

7. Arkadaşlar bilanço hayırlı olsun. Raporu inceledim. Önceki bilançolara göre bazı ek açıklamalar yapılmış. Sizinde incelemenizi istediğim bir konu var. Belki gözümden kaçmıştır. Gentaş 12 milyona 4 K nın fabrika binasını 2016 da almıştı. Bu binayı yine 4 K ya yaklaşık 700.000 TL ye yıllık kiraya vermişti. Aldıklarını ilk kez açıkça yazmışlar. Fakat bu kira bedelini ben bilançoda göremedim. Genpaz,Gentaş kimya ve 5 K fabrika binaları kiraları belirtilmiş. 4 K yazmıyor. Ben yurtdisindayim şirketi aramaya çalışırım.Arayan olursa sorarsa iyi olur. Takip edildiklerini bilmeleri gerekir. Y.t.d

8. 110 milyon sermayeye 31 milyon kar açıkladı ve biz burada bilanço iyi mi geldi kötü mü geldi onu tartışıyoruz. Hissenin geçmişi temiz değil . Ama normal şartlar altında bu bilanço ile fiyatın en az 3 tl olması beklenir

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 360/652 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •