Sayfa 360/928 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Dostum mal hala dağınık... Gubre rafların arka kısımlarında tozlu olarak duruyor hala..
    Söylenecek bir tek kelime dahi bulamıyorum.
    Beni mutlu edecek şu an bir tek senaryo var o da bu ŞİRKETİN İFLAS ETMESİ. İnanın buna sevinirim bu saatten sonra.
    Nasıl olsa küçük yatırımcı iflas etti bu hale düşüren yönetimdeki domuz sürüsü de kendi pisliklerinde boğulsun istiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Beni mutlu edecek şu an bir tek senaryo var o da bu ŞİRKETİN İFLAS ETMESİ. İnanın buna sevinirim bu saatten sonra.
    Nasıl olsa küçük yatırımcı iflas etti bu hale düşüren yönetimdeki domuz sürüsü de kendi pisliklerinde boğulsun istiyorum.
    Ortak eminol öyle durumda onlara hiç birşey olmaz onlar küpünü doldurmuştur olan yine bize oldu oluyor hakkım varsa helal değil

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    ortak bu aralar borsa yatırımcısı üzgün battık bittik havasında....şirketin geleceğine güveniyorsan korkmayacaksın...ben şirketin geleceğine güveniyorum ama yatırımcı iran duyduğunda korkuyor...bu yönetimin yatırımcı ile alakası yok görüyor şevki kırılıyor.....ben çok yönetim gördüm bunlarda gidici...neden gidici bindikleri dalı sürekli kesen yönetici sonu kazığı kendine saplar..bu kadar ciro ile ortada kar yoksa borçlar azalmıyorsa o yöneticiler başarılı değildir...bu şirketin yatırımcısı emin ol bu yönetimden daha güvenilir sadık....

4. Endeks toparlarlen tık yok.tekrar salmaya başladığında bu adi dahada aşağıya

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak bu aralar borsa yatırımcısı üzgün battık bittik havasında....şirketin geleceğine güveniyorsan korkmayacaksın...ben şirketin geleceğine güveniyorum ama yatırımcı iran duyduğunda korkuyor...bu yönetimin yatırımcı ile alakası yok görüyor şevki kırılıyor.....ben çok yönetim gördüm bunlarda gidici...neden gidici bindikleri dalı sürekli kesen yönetici sonu kazığı kendine saplar..bu kadar ciro ile ortada kar yoksa borçlar azalmıyorsa o yöneticiler başarılı değildir...bu şirketin yatırımcısı emin ol bu yönetimden daha güvenilir sadık....
    Ortak sattın mı kalan 25.000 lotunu

6.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak eminol öyle durumda onlara hiç birşey olmaz onlar küpünü doldurmuştur olan yine bize oldu oluyor hakkım varsa helal değil

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslına bakarsan bizden de bir cacık olmaz genel kurula gidip burada yazılanları domuzların suratlarına söylemek vardı ama anca yazarak zırlayıp duruyoruz.

7. Aşağıda 2.70 ler mi var .grafikte

Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Geçen ayki 80 cent dibi, ay olarak yeni periyota geçince 77 cent oldu... Bu da 4.30 kura göre 3.30 seviyelerine denk geliyor...

Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

Sayfa 360/928 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •