Karını istikrarlı biçimde artırıyor..
Bu kara ve bilançoya göre..vede ürettiği hasılat ve iştiraklerinin büyüklüğüne göre çok düşük hisse fiyatlaması yapıyor..
İnşaallah bu bilançoyla yeni büyük yatırımcıların radarına girer..
Asla ytd..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Yüz yüze eğitimin 6 Eylül'de başlayacağını kaydeden Erdoğan, "Yüz yüze eğitimin başlamasıyla öğrencilerle irtibatlı öğretmen ve personelden düzenli PCR testi istenecek. Buna göre aşı olmayan öğretmenler haftada 2 kez PCR testi yaptıracak. Aşı olmayan üniversite öğrencilerimiz ve üniversite çalışanlarımızdan da düzenli PCR testi yaptırmalarını talep edeceğiz" ifadelerini kullandı
Haydi hayırlı olsun..
Bu haberle kit satış rekorları kırması lazım..
çok uzun aradan sonra yarin bir miktar 30-40 bin lot kadar yarin alis yapayim diye dusunuyorum.
artik bu mali tablolara bu piyasa degeri olmuyor.
istedigi kadar baski kursun, bu mizrak bu cuvala sigmiyor artik
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
Ya biraz bilançoyu inceledimde ya biz yanlış bakıyoruz ya da piyasa görmek istemiyor..
Favök geçen sene 2.çeyreğe göre 82 milyondan 134 milyona yaklaşık %60 artmış..
Satışlar 77 milyondan 154 milyona %100 artmış..
Öz kaynaklar 156 milyondan 247 milyona %55 artmış..
Kasada 9.132.000 birikmiş parası var yani net borcu yok..Bedelliyle bu kalemi temizlemişler..
Hepside tam 1 senelik değişim..ve 3.çeyrek dahada güzel geleceği kesin..
Hisse fiyatı 8 liralara göz kırparken bu rasyoları bile yoktu..
Favök..kar..hasılat rekorları geldi ama hisse 2.35 te..
İyi haber dipte gelirmiş hesabı inşaallah yarınla birlikte gözü hep yukarılarda olur..
Özellikle prc testi zorunluluğu vede A1 in karındaki artış 3.ceyrek ve yıl sonundada rekor karlar getirebilir..
Asla ytd..
Murat Güler'in bizdeki paylarını satma sebebini a1 girişim sermayesi ve a1 portfoy yönetimi aş de hakim ortak olma isteğinden dolayı olduğunu düşünüyorum nitekim baktığımızda bu iki şirketin %51 ortağı konumunda ve cebinden de 17.5 milyon TL sermaye koymuş.Önümüzdeki dönemlerde bir yolunu bulur guleri kendine borclandirip tahsisli sermaye artirimi yapar ve hakim ortak olur diye düşünüyorum.
Portföy yönetim şirketinden de parayı kıracak, şirketlerin boştaki parasını yönetecek, adam bu işin müdavimi, yüzde 99 halka açıklığa, havadan kazanmaya, bedellilere devam....
Yazdığım yazılardaki içeriklerin tamamı kişisel düşüncemden ibarettir, Yatırım tavsiyesi değildir,
Yer İmleri