Mide bulandýran hareketlere devam endeks düþer peþinde endeks çýkar umursamaz.
Ford düþer peþinde Ford çýkar umursamaz, Doas düþer peþinde Doas çýkar umursamaz..
Baskýnýn alasý yapýlýyor tahtada..
Mide bulandýran hareketlere devam endeks düþer peþinde endeks çýkar umursamaz.
Ford düþer peþinde Ford çýkar umursamaz, Doas düþer peþinde Doas çýkar umursamaz..
Baskýnýn alasý yapýlýyor tahtada..
Evet hak veriyorum.
Maalesef halka arzlarin kafa bozmasini bekliyor insanlar oraya dalalim üç beþ carpalim zarardan kurtaralým mantýðý .
Ýnsan ben niye yapmayayým mantýðýyla hareket ediyor.
Nede olsa ÝMKB: Ýstanbul merkezli kumarhane bürosu gibi iþliyor.
Yani kumarý oynatan ; paramý alayým, kim ne yaparsa yapsýn hareketleri. 10 seneden fazla durum böyle.
Bu sistemde yatýrýmcý mantýðýný yok ediyor.
Koç grubu firmalarýna yabancý gelmesi gerekiyor.
Tofaþ dan yaðlý ballý bir haber gelmezse bu iþ yürümeyecek.
Borsa habere bakar.
Enerji firmalarýnda haber sürüsü var. Kýclarýndaki donlara lastik alsalar haber yapýyorlar."firmamýz don lastiði konusunda bilmem ne firmasýyla opsiyonlu olarak 100 bin TL lik anlaþma saðlamýþtýr"
Koç grubu þirketlerde hile hurda haber olmaz.yalan dolan haber olmaz.
En iyisi üç kaðitci patron onlar çok kazandýrýyor.
Vehbi Koç adam gibi adamdý.çocuklarida ayný kiþilikte onurlu insanlar.
O yüzden en sevdiðim holding; Koç holding ve þirketleri.
Borsa kumarhane bürosu gibi oldu.yabanci gelmediði gibi, yerlilerde sadece halka arza koþuyor.
Borsayý coþturacak haber ülkenin notunun yükseltilmesidir.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Dediklerinize harfiyen katýlýyorum lakin tahtayý basmak iyi niyetli olmuyor malesef.
Faizler yükseldi araç satýþý azaldý mevzusu deðil sanki olay.
Stellanis anlaþmasý iþin içine girdiðinde þu an 350-400 leri konuþuyor olmalýydýk ki zaten endeksi takip etmiþ olsa bile oralardaydýk.
Þu rekabet kurulu kararý neden gecikiyor anlamýyorum diðer yandan Koçlar ile iktidarýn sürekli arasýný açmak için yapýlan haberler var.
Ýnsanýn midesini bulandýrýyor Bu iktidar istemez ise rekabet kurulundan olumlu onay çýkmaz yeter ki istemesinler.
Diyeceðim þudur ki akýllarý acayip karýþtýrýyorlar.
Toaso da hatýr sayýlýr bir portföyüm var azýmsanacak bir tutar deðil.
Hiç istemediðim halde tek hisse yaptým mantýðýma ters olsa bile lakin maliyetim yüksek.
Usd bazýnda Mevduat bazýnda Endeks bazýnda zarardayým saçma bir þekilde rekor karlar ederken ve satýþ yaptýðý yýllýk araç sayýsý
kadar araç satan markalarýn satýþ hakkýný almýþ iken. 3 aylýðýna gelmedim tabi ki vadem uzun ama ister istemez insanýn sinirleri yýpranýyor. Sanýrým köy sandýðýný kapatýp bakmayacaðým uzun süre.
Toaso yatýrým kaðýdýdýr.istedigin kadar alman sorun olmaz.halkbank deðil bu davalýk olsun.lakin her hisse gibi bekletir.
Önümüzde süreçte 2008 krizine benzer ABD de ve Avrupa'da resesyon olmadýðý sürece yön yukarý. Enflasyonist dönemlerde borsa yukarý gider korkma.faiz yükselince borsadan yabancýlar kaçmak ister çünkü o faiz oranlarý yerliyi kesmez.
Tahtayý baskýlayan tabi ki tahtanýn sahibi yabancilar.takaslari göremiyorsan da sorun etme.tahta sahibi kimseye yabancý olsa da köfte yedirmek istemez.
Bende aynýyým, maliyet ve hisse adedinin hiç sorun etme . Buradaki paraya saðlýk sorunu harici ihtiyacýn olmasýn yeterli.
Ýlk beklentin su olmalý
1- yeni gelecek ilk modelin üretim bandýna ve piyasaya çýkmasý
2- üretilecek elektrikli araç
3-Ayrýca en önemli þu en son anlaþmada ki pegeout Citroen Opel satýþlarý ve yedek parça satýþlarý servisleri
Tofaþ çok büyük bir sanayi kuruluþu biliyorsun ki yatýrýmýný yapmýþsýn. Patron yönetmez profesonel yönetici yani CEO yönetir
O yüzden herþey stratejik ilerler ve bu kuruluþlarýn tek amacý kâr etmektir.
Ýþletmeyi yöneten bizim için var, parasýný da patron ödüyor .
Þimdi geldik piyasaya araba satýþýnda tofasi geçen olamaz.cunku stellantis dünyanýn en büyüklerinden.
Hisse fiaytina bakma 1 lot bile al.
Aklýmýzý karýþtýran enerji hisselerinin ve bazý hisselerin tavan tavan gitmesi
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Tofaþ hisse senedinde teknik analiz belirgin þekilde iþliyor. 270 lerde bir süredir oyalaniyordu. Cuma günü kanalýn altýna inseydi 230 lara kadar inecek gibiydi. Fakat yukarý hareket etti hacimle. Kýrýlma noktasý oldu bu hareket. Pazartesi hacmin ve yükseliþin devam edeceðini düþünüyorum. Yazdýklarým yatýrým amaçlý deðil sadece tahmindir.
Yer Ýmleri