Mide bulandıran hareketlere devam endeks düşer peşinde endeks çıkar umursamaz.
Ford düşer peşinde Ford çıkar umursamaz, Doas düşer peşinde Doas çıkar umursamaz..
Baskının alası yapılıyor tahtada..
Mide bulandıran hareketlere devam endeks düşer peşinde endeks çıkar umursamaz.
Ford düşer peşinde Ford çıkar umursamaz, Doas düşer peşinde Doas çıkar umursamaz..
Baskının alası yapılıyor tahtada..
Evet hak veriyorum.
Maalesef halka arzlarin kafa bozmasini bekliyor insanlar oraya dalalim üç beş carpalim zarardan kurtaralım mantığı .
İnsan ben niye yapmayayım mantığıyla hareket ediyor.
Nede olsa İMKB: İstanbul merkezli kumarhane bürosu gibi işliyor.
Yani kumarı oynatan ; paramı alayım, kim ne yaparsa yapsın hareketleri. 10 seneden fazla durum böyle.
Bu sistemde yatırımcı mantığını yok ediyor.
Koç grubu firmalarına yabancı gelmesi gerekiyor.
Tofaş dan yağlı ballı bir haber gelmezse bu iş yürümeyecek.
Borsa habere bakar.
Enerji firmalarında haber sürüsü var. Kıclarındaki donlara lastik alsalar haber yapıyorlar."firmamız don lastiği konusunda bilmem ne firmasıyla opsiyonlu olarak 100 bin TL lik anlaşma sağlamıştır"
Koç grubu şirketlerde hile hurda haber olmaz.yalan dolan haber olmaz.
En iyisi üç kağitci patron onlar çok kazandırıyor.
Vehbi Koç adam gibi adamdı.çocuklarida aynı kişilikte onurlu insanlar.
O yüzden en sevdiğim holding; Koç holding ve şirketleri.
Borsa kumarhane bürosu gibi oldu.yabanci gelmediği gibi, yerlilerde sadece halka arza koşuyor.
Borsayı coşturacak haber ülkenin notunun yükseltilmesidir.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Dediklerinize harfiyen katılıyorum lakin tahtayı basmak iyi niyetli olmuyor malesef.
Faizler yükseldi araç satışı azaldı mevzusu değil sanki olay.
Stellanis anlaşması işin içine girdiğinde şu an 350-400 leri konuşuyor olmalıydık ki zaten endeksi takip etmiş olsa bile oralardaydık.
Şu rekabet kurulu kararı neden gecikiyor anlamıyorum diğer yandan Koçlar ile iktidarın sürekli arasını açmak için yapılan haberler var.
İnsanın midesini bulandırıyor Bu iktidar istemez ise rekabet kurulundan olumlu onay çıkmaz yeter ki istemesinler.
Diyeceğim şudur ki akılları acayip karıştırıyorlar.
Toaso da hatır sayılır bir portföyüm var azımsanacak bir tutar değil.
Hiç istemediğim halde tek hisse yaptım mantığıma ters olsa bile lakin maliyetim yüksek.
Usd bazında Mevduat bazında Endeks bazında zarardayım saçma bir şekilde rekor karlar ederken ve satış yaptığı yıllık araç sayısı
kadar araç satan markaların satış hakkını almış iken. 3 aylığına gelmedim tabi ki vadem uzun ama ister istemez insanın sinirleri yıpranıyor. Sanırım köy sandığını kapatıp bakmayacağım uzun süre.
Toaso yatırım kağıdıdır.istedigin kadar alman sorun olmaz.halkbank değil bu davalık olsun.lakin her hisse gibi bekletir.
Önümüzde süreçte 2008 krizine benzer ABD de ve Avrupa'da resesyon olmadığı sürece yön yukarı. Enflasyonist dönemlerde borsa yukarı gider korkma.faiz yükselince borsadan yabancılar kaçmak ister çünkü o faiz oranları yerliyi kesmez.
Tahtayı baskılayan tabi ki tahtanın sahibi yabancilar.takaslari göremiyorsan da sorun etme.tahta sahibi kimseye yabancı olsa da köfte yedirmek istemez.
Bende aynıyım, maliyet ve hisse adedinin hiç sorun etme . Buradaki paraya sağlık sorunu harici ihtiyacın olmasın yeterli.
İlk beklentin su olmalı
1- yeni gelecek ilk modelin üretim bandına ve piyasaya çıkması
2- üretilecek elektrikli araç
3-Ayrıca en önemli şu en son anlaşmada ki pegeout Citroen Opel satışları ve yedek parça satışları servisleri
Tofaş çok büyük bir sanayi kuruluşu biliyorsun ki yatırımını yapmışsın. Patron yönetmez profesonel yönetici yani CEO yönetir
O yüzden herşey stratejik ilerler ve bu kuruluşların tek amacı kâr etmektir.
İşletmeyi yöneten bizim için var, parasını da patron ödüyor .
Şimdi geldik piyasaya araba satışında tofasi geçen olamaz.cunku stellantis dünyanın en büyüklerinden.
Hisse fiaytina bakma 1 lot bile al.
Aklımızı karıştıran enerji hisselerinin ve bazı hisselerin tavan tavan gitmesi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Tofaş hisse senedinde teknik analiz belirgin şekilde işliyor. 270 lerde bir süredir oyalaniyordu. Cuma günü kanalın altına inseydi 230 lara kadar inecek gibiydi. Fakat yukarı hareket etti hacimle. Kırılma noktası oldu bu hareket. Pazartesi hacmin ve yükselişin devam edeceğini düşünüyorum. Yazdıklarım yatırım amaçlı değil sadece tahmindir.
Yer İmleri