Sayfa 360/539 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon
Arama sonucu : 4305 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. Burada çokça dillendirilen patronun elinde çok mal var Bunları satacak vs

Ben tam tersini düşünüyorum Patron elindeki malın azalmasını değil artmasını istiyor Bu temettü azlığı bedelsiz olayı bence tamamen ona yönelik Dökmeye oynuyor

Ne zaman artık kalanları yatırımcı kabul edecek O zaman istediği fiyata getirecek Aksini düşünse temettü yüksek olurdu Hem koyduğu sermayeyi cebe alır hemde piyasada malı dagitirdi Benim görüşüm bu yönde
    Burada yazdıklarım tamamen kendi senaryolarımdır YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

2. anlamiyorum ben insanlari... bence güzel haber... temettü verimi düsük diyolar. bedelsiz verdikten sonra elindeki lotlarla bedelsiz verimi 2 ye katlamiyor mu

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Gördüğüm kadarıyla biraz ugrastiracaklar...zamana yayacaklar..ama fazla düşüremezler bence..en çok kendileri zarar görür...y.t.d..

4.  Alıntı Originally Posted by uppsallla Yazıyı Oku
    anlamiyorum ben insanlari... bence güzel haber... temettü verimi düsük diyolar. bedelsiz verdikten sonra elindeki lotlarla bedelsiz verimi 2 ye katlamiyor mu

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    güzel bir bilançoyla kapattı yılı mistral gayrimenkul yatırım ortaklığı. şimdi beni endişelendiren şu:

2018'de 2017 2. çeyrekteki gibi devasa bir kar yazabileceği bir projesi var mı? yani kar sürdürülebilir mi?

5. Bu parayla elbet daha büyük projeler gelecektir...o yüzden sureyi geciktiririyorlar tahminimce...y.t.d..

6. Bu endekste bu karla burda durması üstelik bedelsiz ve temettü bu sene verilmesine rağmen...hesap büyük olmalı...cogu gyo zirve tazeledi bu karin on biri olanlar 3 uzeri işlem gorurken tuhaflık burada...bakalim neler olacak...sermayeyi düşürerek artıramazlar....y.t.d...

7. Dün akşamki endiselerimizde böyle olacağı korkusundan di. Ama tabi neler olur bilinmez

8.  Alıntı Originally Posted by MIRACLE Yazıyı Oku
    Burada çokça dillendirilen patronun elinde çok mal var Bunları satacak vs

Ben tam tersini düşünüyorum Patron elindeki malın azalmasını değil artmasını istiyor Bu temettü azlığı bedelsiz olayı bence tamamen ona yönelik Dökmeye oynuyor

Ne zaman artık kalanları yatırımcı kabul edecek O zaman istediği fiyata getirecek Aksini düşünse temettü yüksek olurdu Hem koyduğu sermayeyi cebe alır hemde piyasada malı dagitirdi Benim görüşüm bu yönde
    Düşünceler ve gerçekler, fiili dolaşım %2 den %9 küsüre geldi 6 dan 12 ye yükselirken patronlar sürekli sattı, elindeki lotları arttırmak isteyen patronlar o kadar lotu neden sattı o zaman, şu anda 7.2 milyon borsada ve borsada satışa konu olması için iki şahıs ortağın spk ya başvurmuş 5 milyon lotu var , yani şimdilik toplamda 12.2 milyon lot fırsat olduğunda satılmayı bekliyor , para lazım olunca hisseyi yükseltip satış yapıyorlar gerçek olan bu...

Sayfa 360/539 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •