Originally Posted by Fuat Soylu Yemin ederim benim myfinans üstadla alakam yok üstad Yok sizle ilgisi yok tabi Dikkatli bir göz şıp diye buluyor. Geçende emmiyi de teşhis etmiştik öyle.
Originally Posted by myfinans Yok sizle ilgisi yok tabi Dikkatli bir göz şıp diye buluyor. Geçende emmiyi de teşhis etmiştik öyle. Adım çıktı değerli üstadım, Baksana mahkemede zor aklandık 😀😀
Originally Posted by Fuat Soylu Yemin ederim benim myfinans üstadla alakam yok üstad Myfinans ustad om atti soyledi bana Odabasi soylemis onada Ne gevsek agizli cikti su odabasi
Originally Posted by Fuat Soylu Adım çıktı değerli üstadım, Baksana mahkemede zor aklandık 😀😀 O zaman sunu da soyleyim Donanimdaki nickim de Polat alemdag 😀
emin nasir kafayi yemiş durumda gülmekten öldüm 😀😀😀😀😀 arkamdan konuşan karımdır yazmış hahahahah
Originally Posted by Webster O zaman sunu da soyleyim Donanimdaki nickim de Polat alemdag Sizi tebrik ediyorum O kadar yere nasıl yetişiyorsunuz pes valla.
Originally Posted by Fuat Soylu emin nasir kafayi yemiş durumda gülmekten öldüm 😀😀😀😀😀 arkamdan konuşan karımdır yazmış hahahahah İsmi irrite edici 😀😀😀😀
Originally Posted by myfinans Sizi tebrik ediyorum O kadar yere nasıl yetişiyorsunuz pes valla. Oooo Donanimhaber olucusu diye hic duymadinizmu sicak firsatlari😀 Daha eksisozluk var Engelliyizbiz var Bodybulgingtr var Var ki var
Forum Rules
Yer İmleri