Sayfa 360/1002 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Malda yalan mülkte yalan yaşlandığınızda aklı yerinde değil diye rapor alıp malları üzerine alıp sizi de huzurevine kapatmasınlar inşallah diyeyim .

Zengin semtlerde oturan yerlerden çok sık duyar olduk ta emlak balonu olursa her tarafayayılabilir bu olay

Erdoğan: "Artık parlamenter demokrasi bizim için mazi oldu. Millet için de mazi oldu." / ForeksHaber

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT 1 Ve TRT Haber'in ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "128 madde üzerinde bu çalışmamızı yapacağız, çıkarılması, ilave edilmesi gerekenleri konuşacağız, 'tamam' dediğimiz anda Devlet Bey'e takdim edeceğiz. Adeta bir Anayasa Bilim Kurulu oluşturmanın gayreti içinde olduk. Bu kurulla çalışmamızı yürütelim ve en geniş anlamda uzlaşı sağlayalım istiyorum" dedi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT 1 Ve TRT Haber'in ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "128 madde üzerinde bu çalışmamızı yapacağız, çıkarılması, ilave edilmesi gerekenleri konuşacağız, 'tamam' dediğimiz anda Devlet Bey'e takdim edeceğiz. Adeta bir Anayasa Bilim Kurulu oluşturmanın gayreti içinde olduk. Bu kurulla çalışmamızı yürütelim ve en geniş anlamda uzlaşı sağlayalım istiyorum" dedi.
    128 demişken milyar doları da açıklasaymış bari...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    -> Cumhurbaşkanı Erdoğan Sedat Peker’in iddialarına yanıt verdi: ''Kanal İstanbul’u inadına yapacağız...''
    -> Venezuela yerlileri: ''Beyaz Erkam geldiğinde elinde test kiti ve maskeler vardı. Bizimse beyaz peynirimiz. Gözlerimizi açtığımızda bizim elimizde hiçbir şey, onun elinde beyaz peynir vardı...''
    -> Ziyaret ettiği ülkelere gocuğunun altında dezenfektan, makarna, kömür, maske, tıbbi malzemeler, ayakkabı ve oyuncaklardan oluşan yardım malzemesi götüren Erkam Yıldırım'ın aslında 58 kilo olduğu öğrenildi...
    -> Turizm Bakanlığı, önümüzdeki hafta vaka sayılarının sıfırlanacağı 10 tatil beldesini açıkladı...

Adalet Bakanı Gül: ''Onlar da Ekrem İmamoğlu'nun açığını aramakla meşgul olduğundan...''
    http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=392830
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Erdoğan: "(ABD Başkanı Biden ile görüşme) Ön hazırlıklarımızı yaptık, yapıyoruz. Görüşmede Türkiye-ABD ilişkileri niçin böyle bir gerilim safhasında, bunu soracağız."

Erdoğan: Biz Bush'la da çalıştık, Obama'yla da çalıştık. Bunlar da Demokrattı, hiçbir gerilim yaşamadım

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    128 demişken milyar doları da açıklasaymış bari...
    Açıkladı zaten. Altyapı yatırımları Van,Elazığ,İzmir depremleri için yapılan harcamalara vurgu yaptı.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Açıkladı zaten. Altyapı yatırımları Van,Elazığ,İzmir depremleri için yapılan harcamalara vurgu yaptı.
    İlginç,bu depremler öncesi sırf bu amaç için konulan ve hayatımızdan hiç çıkmayan ötv+bu depremler için toplanan yardım paralarıyla ne yapıldı ki??

Sayfa 360/1002 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •