Sayfa 360/682 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    Bugün 2,55 üzerinde neden kalmadi iki dakika, derhal 2,50 altına indirdiler.vertu var mesela bugün 2,38 i gördü düşerek sonra bir hareket başladı ve 2,75 e kadar çıktı, iki üç saattir de 2,65 lerde işlem görüyor, en yüksekten 10 kademe aşağıda, bu hisse nin amacı araya ky almak mal itelemek, ben bu geçen pazartesiye kadar acaba diye düşünüyordum, yok arkadaş amaçları kötü bunların, uyaranlar boşuna uyarmıyormuş, bizde girdik boka bakalim.
    Ortak 2.40 dan bizde girdik boka bakalım vezirde yapar rezilde...

2. 1.3 milyon küsür açığa satış yapmışlar. Yarın buna bi ders vermek lazım. 2.44 den yapmış. 20 kademe yukarı inşaallah geri alır

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Galib öztürk hakkında medyadan bir haber...

4.  Alıntı Originally Posted by BUGRA07 Yazıyı Oku
    Ortak 2.40 dan bizde girdik boka bakalım vezirde yapar rezilde...
    hayırlı olsun ortak.

5.  Alıntı Originally Posted by Lords9966 Yazıyı Oku
    1.3 milyon küsür açığa satış yapmışlar. Yarın buna bi ders vermek lazım. 2.44 den yapmış. 20 kademe yukarı inşaallah geri alır

keske bir ders verebilsek.bugun az duştu onamı sevinelim.bilmiyorum

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ne iş dostum sende damlamışsın hisseye...GS topiğine yazmıştım 2 sorunlu hissem var diye, biri bu diğeri anelt,bunda sorun devam ediyor anelt uçtu %80 pirimli ...2.60 aşılırsa bundada sorun giderilecek...zaten çok düştü,8 neresi 2.50 altı neresi...beklemedeyiz !!!...bugün biraz alttan aldıklarımlan trade yaptım aynen GS'daki gibi,çünkü böyle yapmazsan maliyet yapamazsın ...ytd.
    Hocam,
    O yukarıdaki yazıyı 32,14 de iken GS tahtasına girilip silinen lotlar için yazmıştım, yanlışlıkla buraya yapıştırmışım ...Kağıt FONET ile ters orantılı hareket ediyor.... Ben FONET teydim, neyse paçayı kaptırmadan sıyırdık...Bu kağıt, sabah % 10 kadar eksi olunca, aklıma FONET 5 lerdeyken aniden 4,60 a çakılıp, hemen ardından da gaza basıp tavana kadar soluksuz gittiği aklıma geldi... Neredeyse aynısı oluyordu ama fişi çekildikten sonra toparlayamadı... FONET 4,60 gidip anında dönerek 5,20 ye dayanmış ve fişi çekmişlerdi... Sonrasında hızla 4,90 a boylayıp biraz oyalandıktan sonra soluksuz gitmişti... Bu da öyle yapar diye düşündüm ama yapmadı.... Neyse gaza gelip trene atlamadık.... Bugün dikkat çekici olan iyi sayılır hacim yapmış olması... Cep to cep mi bilmem ...Çok yukarıdan maliyetli olan arkadaşlara sabırlar diliyorum...
    SPK nın ilgili maddeleri gereğince yazılarım yatırım tavsiyesi niteliği taşıyamaz.
    Hiç kimseye hiçbir şey öğretemem; yalnızca düşünmelerini sağlayabilirim.

7.  Alıntı Originally Posted by Lords9966 Yazıyı Oku
    1.3 milyon küsür açığa satış yapmışlar. Yarın buna bi ders vermek lazım. 2.44 den yapmış. 20 kademe yukarı inşaallah geri alır

ya yarinda 2 milyon aciga satarsa cne yapacaklarini bilmek imkansiz

8.  Alıntı Originally Posted by Teknikbazenisler Yazıyı Oku
    ya yarinda 2 milyon aciga satarsa cne yapacaklarini bilmek imkansiz
    Bugün satan yarın yerine bırakması lazım. Başkası açığa satış yapması cahil cesareti ister. Adam yerine bırakır yarın. Yarın positif konjonktür öyle benim için

Sayfa 360/682 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •