Originally Posted by
refaba
Ne iş dostum sende damlamışsın hisseye...GS topiğine yazmıştım 2 sorunlu hissem var diye, biri bu diğeri anelt,bunda sorun devam ediyor anelt uçtu %80 pirimli

...2.60 aşılırsa bundada sorun giderilecek...zaten çok düştü,8 neresi 2.50 altı neresi...beklemedeyiz !!!...bugün biraz alttan aldıklarımlan trade yaptım aynen GS'daki gibi,çünkü böyle yapmazsan maliyet yapamazsın

...ytd.
Hocam,
O yukarıdaki yazıyı 32,14 de iken GS tahtasına girilip silinen lotlar için yazmıştım, yanlışlıkla buraya yapıştırmışım ...Kağıt FONET ile ters orantılı hareket ediyor.... Ben FONET teydim, neyse paçayı kaptırmadan sıyırdık...Bu kağıt, sabah % 10 kadar eksi olunca, aklıma FONET 5 lerdeyken aniden 4,60 a çakılıp, hemen ardından da gaza basıp tavana kadar soluksuz gittiği aklıma geldi... Neredeyse aynısı oluyordu ama fişi çekildikten sonra toparlayamadı... FONET 4,60 gidip anında dönerek 5,20 ye dayanmış ve fişi çekmişlerdi... Sonrasında hızla 4,90 a boylayıp biraz oyalandıktan sonra soluksuz gitmişti... Bu da öyle yapar diye düşündüm ama yapmadı.... Neyse gaza gelip trene atlamadık.... Bugün dikkat çekici olan iyi sayılır hacim yapmış olması... Cep to cep mi bilmem ...Çok yukarıdan maliyetli olan arkadaşlara sabırlar diliyorum...
SPK nın ilgili maddeleri gereğince yazılarım yatırım tavsiyesi niteliği taşıyamaz.
Hiç kimseye hiçbir şey öğretemem; yalnızca düşünmelerini sağlayabilirim.
Yer İmleri