Sayfa 361/964 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. He doktor he isim gucum yok sana belge yapistiracam.... Belese sana bilgide yok belge de...

100 kusur kisi dava acmis arkadaslar bunlari dava acanlari yapistirdi... Valla isimiz gucumuz yok seni ijna etmekle ugrasamayiz... Ikna olmak istiyorsan mahkemeye git bak cancagazim...

Noter onayli olsa da sen bir kulp takarsin... Benim anlattiklarim senin anladigin kadar iste... Yazik sana ondan bundanduydugunla geliyorsun... Arastirmiyorsun buralarda rezil oluyorsun...

Yazik sana...yazik... Ogreneceksin ama gec olacak))

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. Şifreni iduz a ver!!!

O halleder BECEREKSİZ olmak ayıp değil!!!

Öğrenmemek ayıp!!!

Gözlerimizle görür!!! Sonunda Adam olmuş deriz!!!

3.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Eş zamanlı sermaye artırımı yapabiliniyor!!!

Nominal altı sermaye artırımı dahi yapılamıyor!!! MEMSA da biz çok uğraş verdik!!! Bedavadan hisseye konamadı!!!
    Ya doktor ben bu operatoru begenmedim turkcesi bozuk digeri gelsin...

Sana sunu anlatamadik arkadas... Memsa ile kervan, elma ile armut gibi, kusla kartal gibi, sahinle BMW gibi... Alakasiz hisseler...

Bunlari birbiriyle karistirma be cancagazim....

Sizin sirketin ici bos, %90 kusuru piyasada daha sirketin bilanco gonderemiyor... Kervanla asik atiyorsun... Bizim lara bile sizi 10 la carpar Allahim ya...

Bir atasozumuz var ac tavuk kendini dari ambarinda zannedermis....

Sen memsanin tahtasini actirmak icin ugras cancagazim yoksa 2 milyon lotun uzerine su icersin... Mahkemeye mi veriyorsun, suc duyurusunda mi bulunuyorsun....

Eeee iste hocam etme bulma dunyasi... Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste diye bir atasozumuz var...

Hala yalan hala carpitma hala algi..

Kendi sirketinin faaliyeti yok adam bizim otellere kisin musteri gelmez diyor... Valla baya guldurdun beni...

Korkuyorum yakinda oteller denizin kenarinda tusunami olursa batarsiniz diyeceksin...

Ahhhb doktor ahhhh

Aga babalarin kulagini fesih icin cekti galiba....

)

4. Ona buna İFA davası açtırarak gaz veren!!!

Vekalatname için cebinden 3-5 kuruş harcamış!!! Yani burdaki KY sırtından geçinip asalak gibi yaşayıp hiçbir oluşuma giremeyen VOLECİ hasson lardan kendini arındırmış!!!

Yani ADAM olmuş deriz!!!

5. Bu terimleri algılaman için okuman lazım!!!

Öncelikle yaşaman lazım!!!

KAPASİTE meselesi!!!

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Ya doktor ben bu operatoru begenmedim turkcesi bozuk digeri gelsin...

Sana sunu anlatamadik arkadas... Memsa ile kervan, elma ile armut gibi, kusla kartal gibi, sahinle BMW gibi... Alakasiz hisseler...

Bunlari birbiriyle karistirma be cancagazim....

Sizin sirketin ici bos, %90 kusuru piyasada daha sirketin bilanco gonderemiyor... Kervanla asik atiyorsun... Bizim lara bile sizi 10 la carpar Allahim ya...

Bir atasozumuz var ac tavuk kendini dari ambarinda zannedermis....

Sen memsanin tahtasini actirmak icin ugras cancagazim yoksa 2 milyon lotun uzerine su icersin... Mahkemeye mi veriyorsun, suc duyurusunda mi bulunuyorsun....

Eeee iste hocam etme bulma dunyasi... Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste diye bir atasozumuz var...

Hala yalan hala carpitma hala algi..

Kendi sirketinin faaliyeti yok adam bizim otellere kisin musteri gelmez diyor... Valla baya guldurdun beni...

Korkuyorum yakinda oteller denizin kenarinda tusunami olursa batarsiniz diyeceksin...

Ahhhb doktor ahhhh

Aga babalarin kulagini fesih icin cekti galiba....

)

6. Kivir doktor kivir...

)

7. Söz uçar yazı kalır diye yazıyorum!!!

Zamanında ÇAĞRI olmaz, FAİZ uçuk saçma olmuş dediğim gibi!!!

Aylar sonra belki ÖZÜR DİLERSİN MİLLETTEN diye

8. Aman ha kizma sonra yavan oluyor buralar... Sen cirpindikca biz keyifleniyoruz....

Unutma! Seni seviyoruz hem de hepimiz...

Seni gafil muhbir seni... Slm soyle aga babalarina...

Hadi iyi geceler sana... Sen simdi sabaha kadar yazarsin... Yarin bir ara cvp veririm...

Sayfa 361/964 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •