Sayfa 361/718 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    ılım abi kapanı aatarmısın rica etsem .iyi tatiller..
    ne tatili ustad bu gun persembe
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    ne tatili ustad bu gun persembe
    günleri karıştırdık abim sağol mart 11 niye...
    saygılar..

3.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    günleri karıştırdık abim sağol mart 11 niye...
    saygılar..
    2020 yil sonu bilanco aciklama tarihi...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5. spk bülteninden yine haber yok hep danışıklı dövüş kaç ay oldu müracaat edeli ıha halka arzına onay yok ne zaman toplanır kağıt onay gelir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bir hata var sanirim sn. muhteberu, su an icin iha icin daha sozlesme tadili basvurusu var. sozlesme tadili halka arza hazirlik asamasinda yapilir.

benim bildigim bu sozlesme tadili bultende yayinlanmiyor, sirkete onay ile ilgili evraklar gidiyor sirket tadil onaylandi diye kap haberi atiyor. sonrasinda ticaret sicilde yayinlaniyor ve is bitiyor.

muhtemelen bu ara tadil onaylanir, zaten prosedur bu. onemli bir konu degil.

daha spk basvurusu yapilmadi. Muhtemelen mart basi spk halka arz basvurusu yapilir, nisan ortasi veya sonu halka arz olur.

daha biraz vakit var anlayacaginiz.

su an ihlas holdingin bedelli surecini tamamlamayabilmek icin orada islem yapiyor gibiler, o is bitince buraya donerler.

yatırım tavsiyesi değildir

7. günlük...

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bir hata var sanirim sn. muhteberu, su an icin iha icin daha sozlesme tadili basvurusu var. sozlesme tadili halka arza hazirlik asamasinda yapilir.

benim bildigim bu sozlesme tadili bultende yayinlanmiyor, sirkete onay ile ilgili evraklar gidiyor sirket tadil onaylandi diye kap haberi atiyor. sonrasinda ticaret sicilde yayinlaniyor ve is bitiyor.

muhtemelen bu ara tadil onaylanir, zaten prosedur bu. onemli bir konu degil.

daha spk basvurusu yapilmadi. Muhtemelen mart basi spk halka arz basvurusu yapilir, nisan ortasi veya sonu halka arz olur.

daha biraz vakit var anlayacaginiz.

su an ihlas holdingin bedelli surecini tamamlamayabilmek icin orada islem yapiyor gibiler, o is bitince buraya donerler.

yatırım tavsiyesi değildir
    çok açıklayıçı olmuş teşekkürler dostum sağol..bu arada da toplamaya devam baskılıyarak ..

Sayfa 361/718 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •