bu takas kabatslak hep boyleydi sn. cccihadiyeli
sadece burada ozellikle guler tarafinda patron mali dagitmis ky'ye kitlemis dedikleri icin bu foto da burada dursun diye o fotoyu buraya koydum.
fiyat ile ilgili bir tahminim yok acikcasi, bizde merakla bekliyoruz. hersey olumlu ama sonuc varmi ? maalesef su anda yok olurmu bilemiyorum artik"bir yatırım tavsiyesi değildir"
neden bu kadar baskı ve nereye,ne zamana kadar?
2.31 kapatmisiz %2.12 eksi yani
rtalb tahsislisinden ortalamalar yükseldigi icin (70 bin lot kadar) daha az hisse alinacak onu fiyatliyor sanirim !! abd varliklarinin geri alim programinin azaltilmasinin planlandigini fiyatlamiyordur heralde [emoji846]
bir iki tik daha zorlasa imis en cok kaybettirenler listesine de girecekmisiz
Son düzenleme : hayek; 26-08-2021 saat: 18:28.
Yine hüsran
Yazdığım yazılardaki içeriklerin tamamı kişisel düşüncemden ibarettir, Yatırım tavsiyesi değildir,
sn. karat niye hüsran olsun
baskı altında yaşamaya alıştık artik [emoji846]
bir gün bu da biter, bana göre çok uzak degil artik.
KARANLIĞIN EN ZİFİRİ HALİ, AYDINLIĞIN EN ÇOK YAKLAŞTIĞI ZAMANDIR
tekrar ifade ediyorum bu fiyatlar patron, spekülatör, yatirimci, yatirim fonu, emeklilik fonu, kucuk yatirimci dahil kimsenin lehine bir durum degil
2020 ye kadar geçmiş yıl karı 20 küsür milyon..56 milyon 2020 karı 77 milyon geçmiş yıl karı. .Bu 6 aylikta toplam 120 milyon geçmiş yıl karı var..Piyasa da gerçek yatırımcı yok..çoğu manipüle olan hisselerde. ..patron da kağıdına sahip cikmiyorki. .hisse geri alımı açıklasa yeter..sanki 1 tl den alacak Srfsiz. ..
Yer İmleri