Evet hep dedik eninde sonunda articak 25 yıldır tersini bilmem diye ve arttı şaşmaz 7 Haziran'da gideri var daha ...haftaya oranlara bakalım yansıması bi 10 gün sürer
Evet hep dedik eninde sonunda articak 25 yıldır tersini bilmem diye ve arttı şaşmaz 7 Haziran'da gideri var daha ...haftaya oranlara bakalım yansıması bi 10 gün sürer
Madem yapacan geçen hafta niyr yapmıyorsun yine binlerce kişiyi şirketi mağdur ediyorsun??belki 4 lerde olacakken şimdi yapınca 4.50 bile olamıyor
Vadede yakalanalar ne yapacak.
7 Haziran'da bir 100 daha gelir sanki...bu durumda haziran son hafta 18 den baglariz haralde
Arkadaslar doları sabitledim artik yükselemez.Bugün 4.88 tl den çook az aldim.Yeter ki siz mutlu olun diye [emoji4]
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burda kaç gundur yazıyorum 4,60 max 4,70 hedefim var ustu çok riskli
merkez mudahale eder bunun ustunden alanlar terste kalır dedim
dolarcılar iyi kar etti buralardan karı realize edin
ve 5 6 7 li rakamlar çok konusuluyor terse yatıracaklar zafer sağrosu olup buralardan girecek insanları gazlamayın diye
ama benimle afedersiniz dassak geçtiler
bende ülkenin battıgının farkındayım ama tavan tavan yapan hissedeki borsacılar gibi realiteden uzaklaşmak doğru değil..
Vadeye göre kar zarar analizi yapacağız.. Ki bu artırımın bankalara yansıması 1 hafta 10 günü bulur.. Bunu da hesaba katmak lazım.. Bağlayacağın vade veya yapacağın başka bir yatırım, bozduğunda yanan paranı karşılayacağına inanıyorsan boz yok daha zararı karşılamaz dersen bozma.. Ortada isen yine bozma bence çünkü belirsiz bir ortam var ve belirsizlikte çok hareket riskli bence..
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri