Sayfa 361/539 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon
Arama sonucu : 4305 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by ibacc Yazıyı Oku
    Düşünceler ve gerçekler, fiili dolaşım %2 den %9 küsüre geldi 6 dan 12 ye yükselirken patronlar sürekli sattı, elindeki lotları arttırmak isteyen patronlar o kadar lotu neden sattı o zaman, şu anda 7.2 milyon borsada ve borsada satışa konu olması için iki şahıs ortağın spk ya başvurmuş 5 milyon lotu var , yani şimdilik toplamda 12.2 milyon lot fırsat olduğunda satılmayı bekliyor , para lazım olunca hisseyi yükseltip satış yapıyorlar gerçek olan bu...
    Olabilir Söyledikleriniz yanlıştır diyemem

Benim gozlemim bu yönde Patron sattı Tamam kabul Ama kime sattı Kim aldı Satışı birde karşılayan var değilmi

Kağıt ortada Öyle satıyorum denip insanların sıraya gireceği bir hikayesi yok En büyük olayı yüksek kâr yazması idi Piyasa umursamadı bile

Pantolonda 2 cep var malum Bazen sağdan alıp sola koyuyoruz

Benim düşüncem tabiki %100 doğrudur diye bir iddiam yok
    Burada yazdıklarım tamamen kendi senaryolarımdır YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

2. Piyasada Hisseye neredeyse hiç talep yok, patron + spek hareket yapmazsa diğer yatırımcılardan gelen yok , kim nasıl gelsin hisse sahipli ve tamamen spekülatif , sanayi şirketi olsa ve kâr sürdürülebilir olsa talep çook olurdu patron istediği kadar satsın hisseyi tutamazdı, adamların canı ne zaman isterse o zaman yükseltecekler bizde çatlamaz beklersek anca kazanabiliriz, ben şahsen beklentimi düşürdüm ilk fırsatta satıp çıkmayı düşünüyorum kendi adıma neler kaçtı bunu beklerken uyuz kağıt , kârına aldandım aldım ama çok büyük hata ettim şeytan görsün o patronları , haram olsun ky lerden kazandıkları
    Kendi düncelerim böyle YTD ona göre.

3. Maalesef sabah açılıştan sonra zararına sattım. Beklediğime değmedi

4. Bakalım toplantıdan ne çıkacak...belki bedelsizi erkene alabilirler...ya da yeni projeler...y.t.d..

5. Bu hisse bir ilk olmakta verdiği kararla...ilk defa temettü ve bedelsiz yıl sonuna atan firma karşımızda...ustelik satis baskisi ile olumsuz kani olusturmak...nereye kadar..her gun eksi yapacak hali yoktur...burdaki amaç bir taşla iki kuş vurmak..birincisi yatırımcıyı azaltmak..ikincisi parayı kullanmak..Ancak yıl sonuna kalmadan en geç yaz icin yeni zirveler yapacağını düşünmekteyim...y.t.d..

6. Allah in izniyle...y.t.d...

7.  Alıntı Originally Posted by oyuncu7276 Yazıyı Oku
    Bakalım toplantıdan ne çıkacak...belki bedelsizi erkene alabilirler...ya da yeni projeler...y.t.d..
    toplantı ne zaman acaba?

8.  Alıntı Originally Posted by oyuncu7276 Yazıyı Oku
    Bakalım toplantıdan ne çıkacak...belki bedelsizi erkene alabilirler...ya da yeni projeler...y.t.d..
    Bilançoyu bekledik, temettüyü bekledik şimdi de genel kurulu mu bekleyelim , bu zihniyette olan patronların hissesinden hiçbirşey olmaz adamların işi milleti dolandırmak kârın %70 ini dağatacaklardı güya , profesyonel tokatçı bunlar...

Sayfa 361/539 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •