Sayfa 361/393 İlkİlk ... 261311351359360361362363371 ... SonSon
Arama sonucu : 3139 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Dolarda Düşüş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bankalardaki tl döviz mevduat oranlarına bakmıyon mu memet
    Kardeşim devalüasyon ölünca oran bozuluyor. 100 TL 50 ye iniyor rakam aynı. 200 milyar dolar x 5 iken 200 milyar dolar * 17 Yapinca miktar azalmış oluyor.

Almasanda düşüyor böyle birşey yok ne hesap biliyor ne kitap nerde üçüncü sınıf insan baş oldu la bu ülke nin hiçbir birikimi geçmişi aklı yok mu ya..

2. Herkes bankadan kredi almak zorunda mı bu ülkenin sermayesi yok mu kimsenin birikimi yok mu ? Bankalardan bu kadar borç alın faizle borç alın kredi alın pompası ben görmedim. Boyle birsey yok yatirim kredi ile mi yapılıyor sadece? Mağarada mı yaşıyor insanlar bu zamana kadar ne kredisi sürekli.

Bankaya borcu olan zengin oldu parası olan iflas etti böyle bir düzen olamaz abi. Böyle bir din olamaz faizle borç alanın zengin olduğu din olamaz. İnanılır gibi değil

Faizle borç aldım araba aldım borç zengin oldumm param duruyor idi battım Allah u ekber

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Onu ben koymuyorum abi. Formasyonu grafik uzerinde cizince sistem otomatik veriyor hedefi. Lineer de evet dedigin gibi. Log da farkli hedefler ciktigi icin nedir bunun matematigi diye farkli denemeler yapip sistemin nasil hesap yaptigini buldum onu yazdim.
    işte onu yapma diyorum. temelde hatalı bir iş yapıyorsun. logda çıkan hedefler yüzdesel değişimin hedefleri , öyle yüzdesel formasyon hedefi olmaz. miktarsal olur
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    işte onu yapma diyorum. temelde hatalı bir iş yapıyorsun. logda çıkan hedefler yüzdesel değişimin hedefleri , öyle yüzdesel formasyon hedefi olmaz. miktarsal olur
    Hamza bu konudaki ısrarının nedeni nedir?

Yüzdesel hedefler de gayet güzel çalışıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bir yerden dolara çok sert vuracaklar. Bu maviye gelecek ama oradan devam edecek yeni zirveye. Burada dursun az yazılıyor buraya kaybolmaz.

Bu topiğin şerefi şanını toplamakta bize düştü iyi mi emanuke))

Anlık milimetrik olanları paylaşamıyok sorry babes kısıt var))

6. 10 un altı müdahale bekleyenler

Krediyi veren parasi olansa neden olmasin
     Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Herkes bankadan kredi almak zorunda mı bu ülkenin sermayesi yok mu kimsenin birikimi yok mu ? Bankalardan bu kadar borç alın faizle borç alın kredi alın pompası ben görmedim. Boyle birsey yok yatirim kredi ile mi yapılıyor sadece? Mağarada mı yaşıyor insanlar bu zamana kadar ne kredisi sürekli.

Bankaya borcu olan zengin oldu parası olan iflas etti böyle bir düzen olamaz abi. Böyle bir din olamaz faizle borç alanın zengin olduğu din olamaz. İnanılır gibi değil

Faizle borç aldım araba aldım borç zengin oldumm param duruyor idi battım Allah u ekber
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Asgari ücret maliyeti 500 $' a çıkmış.
    11,6 TL/$ den, 5880 TL/225 saat herşey dahil kasa. Çay molalı 5880/210 saat

Pimi yuvaya sokmak, fırtına var, yağışlı, pimin kirişi 100 kilo, sırtın kaşınıyor, çişin gelmiş, ellerin donmuş...

Sayfa 361/393 İlkİlk ... 261311351359360361362363371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •