Sayfa 361/773 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon
Arama sonucu : 6180 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Yaklaşık 1 Haziran dan bu yana 49-53 araliginda gidip geliyor hisse. Bu aralikta sıkışma var önümüzdeki günlerde daha çok yukari çıkma eğilimi gösterecek gibi geliyor benim gördüğüm. Agustos ayina geldik. Hisse için artik bir karar vermek zorunda kalacaklar bana göre. Ya aşağı salacak yada yukarı devam diyecekler. Bilinmez ama ben Agustos ayı başlarında yukari hareketi başlatabilir ler gibi düşünüyorum. Şuan muhtemelen yurtdışı havacılık konularindan etkilendiğini düşünüyorum ama herkesin bir gozu yine THY hissesinde.
    Bakalım ne yapacaklar
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

2. Forumun eskilerinden casaubon abinin twitter hesabında paylaştığı bir THYAO grafiği var. Bu grafiği yorumlamayı bilmiyorum. Bilen biri bu grafiği yorumlayabilir mi?

FYhEGWwXoAEJoFI.jpg

3. Aylıkta grafik sıkışmış. Yani direnç bölgesindeyiz, ya herro ya da merro!
    Who, baby, Who Will Save The World?

4. Bofa robotları açığa satış ile her şeyi mahvediyor anladığım kadarıyla.

Bu açığa satış yasaklansa çok iyi olacak. Milletin malını kullanarak şelale yi tek başlarına oluşturuyorlar. Sonra alttan daha ucuz fiyatla geri alıyorlar saniyeler içerisinde. Hem hisse fiyatını düşürüyor hem de kâr yazıyorlar. Topu istediği şekilde açığa satış yöntemiyle çeviriyorlar.

Açığa satış olmasaydi bu hareketleri bu kadar yapamazdı bence.

Pek alıcı da yok ortada galiba. Pek yukarı hareket sergileyemiyor.

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

5.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Forumun eskilerinden casaubon abinin twitter hesabında paylaştığı bir THYAO grafiği var. Bu grafiği yorumlamayı bilmiyorum. Bilen biri bu grafiği yorumlayabilir mi?

FYhEGWwXoAEJoFI.jpg
    bu thyao/xu100 aylık grafik zirveye gelmis uzak dur diyor kısaca...bir önceki sayfada bunun haftalığını attım dikkatinizi çekmemiş..

6. Verilerde bozulma olmazsa hedef yeni zirveler inşallah. Şuan her şey iyi.

7.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Aylıkta grafik sıkışmış. Yani direnç bölgesindeyiz, ya herro ya da merro!
    Beni korkutan günlükte obo oluşumu. Haziran başında saatlikte obo oluşmuştu, sonrası 46 lara inmişti. Buna ağalar karar verecek.

8. Dayılar istediği yere indirsin. Her şey iyi gidiyor ve ufukta kötü haber görünmüyor ama kötü habere düşükken yakalanmak sıkıntı olur o ayrı. 25 günlük ortalama uçuş sayımız 1514. Eurocontrol verileri böyle. Aşağı ya da yukarı az da olsa sapma olabilir. Ayı 1510 ile kapattığımızı düşünelim. 46.810 uçuş eder. Geçen ay 42.774 uçuş ve 6.885.020 yolcu vardı. Doluluk oranını aynı alırsak 7.5 m üzerinde yolcuya işaret ediyor. Bir başka hesap da şu olabilir. Haziran'da günlük ortalama 229.500 yolcu taşınmıştı. Bu ay daha yüksek uçuş sayısı ve doluluk oranıyla günlük 242 bin dersek ve 31 ile çarparsak yine 7.5m civarı rakam geliyor. Bir de uçuş verisinin bilanço ile aynı gün gelmesi yüksek ihtimal u. Euro dolar kurundan neredeyse etkilenmeyen nadir şirketlerden thy.
    https://www.eurocontrol.int/Economic...ation-AOs.html uçuş sayılarına buradan bakabilirsiniz. Downland seçeneğiyle önceki ay ve günlere de bakabilirsiniz.

Sayfa 361/773 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •