bilanço gelince görürüz doğrumu söylemiş
bilanço gelince görürüz doğrumu söylemiş
Bilanço düzelse herşey yoluna girecek ama malesef biz satmadan bilançoda düzelmeyecek anlaşılan...Beklemeye devam bakalım ne zaman kafayı kaldıracak toprağa bakmaktan bir hal oldu....
Türkiye, 5G teknolojisi için geri sayıma başladı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Türkiye’nin 6. haberleşme uydusu Türksat 6A ile yeni bir dönem başlayacağını söyledi. Bakan Uraloğlu “muhtemelen†2026 yılında 5G teknolojisine geçiş yapılacağını dile getirdi.
nokia ile ortaklık hayelleri vardı 5 g teknolojisi için umutlar 2026 baharına kaldı artık
Ben buradayım sayın marin, arada sırada sayfaya girip yazılanlara bakıp çıkıyorum, polemik oluşturmak istemiyorum ama şirketle ilgili olarak olumlu beklentilerimi yazmam ya da hiçbir bilgi içermeden sürekli olumsuzluk pompalamayın olumlu ya da olumsuz hiç önemli değil ama bilgi içersin yazdıklarınız, gibi paylaşımlarım nedeniyle beni "şirketin köpeği ve şirketin adamı" olmakla itham eden bir dangalak yüzünden hiçbir paylaşım yapmamaya karar verdim. Bu elemana uysam saçma sapan diyaloglara devam etmek zorunda kalacaktım, o süreçte elemanı ettiği hakaretler ve iftiraları nedeniyle mahkemeye vermek üzereydim, uğradığı zararı hazmedememiş olabilir ya da başka sorunları olabilir diye vazgeçtim ve diyaloğu kestim.
Bir de bir iki ay önce genel kurula katılma konusunda yapılan paylaşım da burada çok yanlış anlaşıldı. Orada ben ve diğer bir iki arkadaş burada kendi kendine şirketten rahatsız olmak yerine genel kurula katılıp şirkete hesap sorun, taleplerinizi birinci ağızdan dile getirin, sorularınıza cevap isteyin anlamında bir şeyler yazdık ama sebebini bilmiyorum ama belki de hissenin kötü performansının oluşturduğu ortam nedeniyle yanlış anlaşıldı kim hatırlamıyorum ama bazıları garip bir şekilde laf sokma çabasına girdi. Yani burada bir şeyler yazmak bana hiçbir şey kazandırmazken bazen saçma sataşmalara muhatap ediyor o nedenle artık yazmıyorum. Doğru bildiğim yoldan devam ediyorum.
Yer İmleri