Sayfa 361/1009 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Muharrem ince %4 ü geçeemez sinan oganda %1 i belkide o oyları alamaz alsalar bile kalan oyların %54 ü kk nın %46 sı rte nin
    Toplamda reis 44
    Kk 53
    İşte bu Muharrem Ince’nin alması muhtemel % 2-4 oy ilk tur için belirleyici olur. İstanbul seçiminde oy farkını düşünürsek.
    Eğer bakanlık falan koparmazsa viskisini devirirken adam kazandı der yine. Tabi hangi adam için söyler bilinmez.
    Z kuşağı olan oğluma sordum, senin arkadaşların kime oy verecek diye. Birçoğu Muharrem İnce diyormuş (Bizimki demiyor tabi) Nedenini sordum. RTE ile KK arasında bir seçim yapmaya zorlandıklarını düşünüyorlarmış ve böyle bir zorlamayı kabul etmedikleri için inattan Muharreme vereceklermiş.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İşte bu Muharrem Ince’nin alması muhtemel % 2-4 oy ilk tur için belirleyici olur. İstanbul seçiminde oy farkını düşünürsek.
    Eğer bakanlık falan koparmazsa viskisini devirirken adam kazandı der yine. Tabi hangi adam için söyler bilinmez.
    Z kuşağı olan oğluma sordum, senin arkadaşların kime oy verecek diye. Birçoğu Muharrem İnce diyormuş (Bizimki demiyor tabi) Nedenini sordum. RTE ile KK arasında bir seçim yapmaya zorlandıklarını düşünüyorlarmış ve böyle bir zorlamayı kabul etmedikleri için inattan Muharreme vereceklermiş.
    ne zamandır diyorum abi verin MEB i inceye kurtul gitsin ne uğraşıyorsun yani g.uysal ı kim tanıyodu geldi masaya diğer %1 lik olanların yanına. abla az daha hüseyin i de sokuyordu.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bu arada yeri gelmişken, TCMB'nin 2022 yılında 72 milyar TL kâr ettiği açıklandı. Mütemadiyen 55 - 60 milyar dolar net pozisyonda ekside olan Bankanın kurun durmaksızın yukarı gittiği bir ortamda nasıl oluyor da kâr açıkladığını sorduğunuzu duyar gibiyim. Bilanço detaylara baktığımızda, 328 milyar TL zararın değerleme hesabından bekletilerek realize edilmediğini görüyoruz.
    bugün yediğin hurmalar sindirimde , turbun büyüğü heybede, crash alamanya da

4. Ben bu ekonomik kriz de 65 den aşağısını başarısızlık görürüm de bu geri zekalılar gider oy verir ikinci tura kalır yanarsam ona yanarım. Medeni aklı başında eğitimli bir ülkede bu iktidarın alacağı maksimumun maksimumu %35 dir o da istediği kadar zorlasin. Karşısına sandalye varsa alacağı oy o. Ama bizim ülkede bir sürü koyun var ne yaparsın

5. Benim tahminim %59 millet ittifakı minimum %41 de cumhur ittifakı en fazla.

6. Konya'da daha önce millet ittifakı üç milletvekili çıkarmış bu sefer 6 milletvekili çıkarır. MHP lilerin çok sevdiği iki eski ülkücü var aday adayı Ünal Karaman ve Sırrı Demirel birde Fahrettin kayış var iyi parti üç çıkarır CHP ve diğer küçükler de bir fazla alsa en az 6 olur. Adaylar iyi seçilirse 7-8 i zorlar millet ittifakı diye düşünüyorum.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    %40-41 kk(25chp, 7iyip, 7hdp, %2 diğerleri)
    36-37.5 ret(29akp, 3.5mhp, 4 diğerleri)
    Kalanı ince ile sinana.
    Another day in paradise

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Baktım da esenler avcılar Eminönü Bağcılar Bahçelievler Üsküdar Bursa vs imiş hesaplarda bugün muhalif ilçeler yüklenmiş birde ilk gün oy yok diye ince ye oy atarım diyenler kararsıza gittiği için aklımda öyle kalmıştı öyle hesap yaptım video son saniyesine giderek bugünkü ilçelerde kk ezici üstünlüğü var Şirinevler hariç bugün yoğun anket yapmışlar ibre kk ya dönmüş ben sabah almıştım verileri
    Link vermeyeceksin anladığım kadarı ile.

Sabahtan akşama ne çabuk dönmüş ibre?

Anketlerin de en ucuzu sende galiba :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 361/1009 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •