Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Maalesef Tolga bey cep telefonu nda fay etmiyor zaten gerekte yok siz oltayı atıyorsunuz izci bey balığı tartiyor boyunu kilosunu yaglilik oranını ölçüyor dandanakan bey de bu balığın oltaya gelip gelmeyeceğini huyunu suyunu anlatıyor vizede afiyetle yemek kalıyor hepinize teşekkür ler
Tolga bey gelmeden endeks değerlendirme si ve Hakan Atilla nin istifası ni konuşalım 😊
RYGYO arka sayfalarda analizi yapıldı Zeki bey, ben iki yönlü sert hareket yapabilir düşüncesi ile marjı geniş tuttum.
Kısada ki hareketlerini destek direnç olarak Canel bey belirtti bilgin olsun.
Bütün analizleri ilgi ile okudum dandanakan bey tşk ederim ben kendimi test ettim acaba sizden bı şey kapmışmiyim diye tşkler bir miktar da aldım bu akşam hayırlısı artık bu sayfada hiç zarar etmedim o yüzden için rahat sonuçta burası bir pump kanalı değil telegram gibi düzgün insanlar var heyecanlı bilgili disiplinli ve tecrübeli insanlar bir araya gelmiş ve güzel şeyler ortaya çıkarıyor için rahat
Bugünkü excel listesi BURADA![]()
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Yer İmleri