Sayfa 362/539 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462 ... SonSon
Arama sonucu : 4305 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. Burası birazda kurtlar sofrası...simdi olumsuzu satıyorlar...bakalim sonrada olumluyu satın alacaklardır...illaki...y.t.d...

2. Son dönemde yapılan halka arzlar genel de halka arz değil halka ırz olarak gerçekleşiyor. Bugun bu tarz bir hareket yapacağıni biliyordum. Dün akşamda yazdım zaten. Burada birilerinin elindeki malda gözleri var. O mal ne zaman alırsa o zaman gider. Piyasa oyuncuları niye gelsin buraya tahta sığ hangi kademeden kaç lot alacak kime satacak. Millet biliyor bunların dolandırıcı olduğunu bir biz bilememisiz. Batı grubu ile bağlantılı omduğunu sonradan öğrendim. Onu bilsem zaten kesinlikle bulaşmam soranlarada kesinlikle bulasma derdim . Bekliyecez keyiflerini. Tek artımız bizimki para ise onlarınkide para.

3. Tahta sahibi iyi haberi de kötü haberide tepe tepe kullanır.yukarı çekip milletin eline vermedi bu güzel.şirketin şu an verimli çalıştığını düşünüyorum.zamanında elimde algyo vardı;isteyen incelesin döviz fazlasıyla ,kambiyo gelirinden başka bir şey yazmıyor,cüzi birde kira geliri var,hatta millet bir çivi çaktım şuraya diye kap'a haber gönder razıyız diyorlardı.şirketler çalışıp dönemsel olarak karı en güzel şekilde göndermek zorundalar varlık sebebi bu.şu an şirketin varlıkları algyo ile karşılaştırılamaz bile ,ama zamanında onlarda proje yapmışlardır.bilançoları bekleyeceğiz.

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bedelsiz haberi var diye sabah atlayanları iyi bir benzettiler. %100 bedelsiz bedelsiz dahi sayılmaz. Bir de yıl sonu. Adam o zamana kadar parayıda kullanacak. Yüksek kar sebebi ile hisse alanlara da burada boşa durmayın size buradan kaymak çıkmaz diyor.

5. Düştü ya sonra....Allah ın izniyle bekleyen yaza kalmadan karı görecektir ınsaallah...hareket belli etti kendini...y.t.d...

6. Anlamsız bir düşüşle geldi aşağıya...ama spek kontrolünde...bu karla daha aşağısı zor...bu bedelsizle zorr...bu temettü ile zor...bu endeksle zor....yeter türü artık..kimse mal vermez burdan..hele bu saatten sonra...y.t.d...

7.  Alıntı Originally Posted by Akça Yazıyı Oku
    Bedelsiz haberi var diye sabah atlayanları iyi bir benzettiler. %100 bedelsiz bedelsiz dahi sayılmaz. Bir de yıl sonu. Adam o zamana kadar parayıda kullanacak. Yüksek kar sebebi ile hisse alanlara da burada boşa durmayın size buradan kaymak çıkmaz diyor.
    Bedelsiz genel kurulda onaylandiktan sonra spk basvurusu olur buyuk ihtimal yil sonuna kalan temettu yani 0.20 kr .ama hissenin boyle oynak olmasi guven sarsilmasi yasatti bana.y.t.d.

8. Borsada 500 civarı şirket var biliyorsunuz. %99 unun zihniyeti aynı. Herkesin hissede olduğu zaman değil kimsenin hissede olmadığı zaman yukarı gider. Patronlar çok kazanmadan ky az da olsa kazanamaz. Kazandirmazlar. Helede boyle çok sığ bir tahtada. Adamlar tek tek lot sayıyor. Hisse çok sığ olduğu için düşüşüde, yükselişide sert oluyor. Aslında adamlar nakit parayı cebe almıyor, bana garip geldi. Sermaye yapısını az da olsa güçlendiriyor. Yani şirkete oynuyorlar durumu var. Kötü olan süre. Yıl sonu. Ellerindeki nakiti ne yapacaklar esas konu bu aslında. İşimiz yok deyip bankadan faizmi alacaklar, yoksa yeni bir proje, ortaklık veya satınalmamı yapacaklar.? Bunu onlar biliyor. Bizede sadece sabırla beklemek düşüyor. Yoksa fiyat olarak yeri kesinlikle buralar değil , çok daha yukarılar. Aģa onlar.

Sayfa 362/539 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •