Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 362/974 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Reew Yazıyı Oku
    Bende erişim istedim hatta ifşa oldum ad/soyad mailim ile
    Ben de ifşa oldum, zaten kim olduğumuzu saklamanın bir manası da yok. Bu grupta düzenli yazı yazan kişi sayısı 20’yi geçmez herhalde [emoji4]

2. Tüm erişim istekleri geldi dün kopyasını oluşturmak isteyen oluşturabilir paylaşıma kapatacağım demiştim Dağılım raporları yenilendiğinde tekrar paylaşıma açarım. Şu an tüm hisse fonlar pozitif TKF diğerlerinden daha bir pozitif ayrışıyor. Yarının en az değer kaz***** büyük bir ihtimalle bugünün yıldızı ACC olacak
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Tüm erişim istekleri geldi dün kopyasını oluşturmak isteyen oluşturabilir paylaşıma kapatacağım demiştim Dağılım raporları yenilendiğinde tekrar paylaşıma açarım. Şu an tüm hisse fonlar pozitif TKF diğerlerinden daha bir pozitif ayrışıyor. Yarının en az değer kaz***** büyük bir ihtimalle bugünün yıldızı ACC olacak
    sayin admustafa tcd tahminiz ne?

4.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    sayin admustafa tcd tahminiz ne?
    TCD şu an %0.27 gözüküyor ama dağılım raporu yayınlandıktan sonra 2 katına çıkmış portföy büyüklüğü.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    TCD şu an %0.27 gözüküyor ama dağılım raporu yayınlandıktan sonra 2 katına çıkmış portföy büyüklüğü.
    mustafa hocam bu fon yerine direk hissenin kendisini alsan kyaslama yaptın mı hangisi daha çok getiriyor ?

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ben 2 katina cikmis diyorsunuz anlamiyorum etkisin
    Lutfen anlata bilirmisiniz

7.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Ben 2 katina cikmis diyorsunuz anlamiyorum etkisin
    Lutfen anlata bilirmisiniz
    yönettiği pörtföy miktarı iki katına çıkmış ekim ayı pörtföyünde değişiklikleri ekleyince tahmin etmek zor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Tüm erişim istekleri geldi dün kopyasını oluşturmak isteyen oluşturabilir paylaşı
    ma kapatacağım demiştim Dağılım raporları yenilendiğinde tekrar paylaşıma açarım. Şu an tüm hisse fonlar pozitif TKF diğerlerinden daha bir pozitif ayrışıyor. Yarının en az değer kaz***** büyük bir ihtimalle bugünün yıldızı ACC olacak
    üstadım, acc'yi tanıdığımız için bunu normal karşılıyoruz. Eskidendi borsa yükselirken nal topluyor diye sızlandığımız. şu an kendisine bakış açımız farklı. Acc, bizim kötü gün dostumuz. Beklenmedik tersliklerde teselli ikramiyemiz

Sayfa 362/974 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •