Sayfa 362/1000 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Kraliçe Zenobia'nın Palmira'ya Son Bakışı.
    Bu resme ben yapıştıramadım.
    Topiğe ekleyen olursa sevinirim. Güzellik, hüzün vs.

Ekledikte neye ekledik, bilmiyorum?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Küresel piyasaları izliyorum. Hala umutla bizim eurobondlar 6 civarında faiz verirken neden yabancılar çıkıyor onu anlatmalarını bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Arjantin desek?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Abi bu Türk asilliymis cinlilerle karismis olmasın [emoji23][emoji23]
    Gerçek vatanseverlerin vatan haini olarak yaftalanmasi üzerine güzel bir mesaj yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Tekrar yazarsanız, günün anlam ve önemine uygun düşer.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ekledikte neye ekledik, bilmiyorum?
    Sayın Dimitris'in prensesinden sonra Palmira kraliçesi iyi gelir diye. Artı yaşam öyküsü hüzünlüdür.
    Gerçi dimitris'in paylaştığı Prenses ten sonra herkes iyi gelir
    🙂

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Evlenmemek içindir Sayın Dimitris. Adamlar burada cehennemi yaşamaktansa şansları denemişlerdir bir an önce cennete gitmek için.
    Tam yüzyıl veremicem ama bir dönem kadınlarda erkeksi özellikler, erkeklerde de kadınsı özellikler çekicilik uyandırıyormuş. Fransız krallarında da kadınsı özellikler belirgindir.

Güzellik kavramı değişmiş. Sırada 50 belki 100 yıldır falan güzellik bugünkü şekline bürünmeye başlamış.

Eski Türk filmlerinde de işçiler hayallerini anlatırken şişman bir kadınla evlenmek istediklerini söylerler.

BDDK’dan gece açıklaması : Bilindiği üzere, ekonomik aktivitenin küresel COVID-19 salgını nedeniyle yavaşladığı, reel kesimin üretim ve istihdam açısından zorlandığı bir dönemde TL kaynakların verimli bir şekilde ve ağırlıklı olarak kamu ve özel kesimin finansman ihtiyacının giderilmesinde kullanılması önem kazanmıştır.

Bu amaçla, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun 05.05.2020 tarihli ve 9010 sayılı Kararı ile COVID-19 salgınıyla ilgili olarak ortaya çıkan olağanüstü koşullar ortadan kalkıncaya kadar uygulanmak üzere;

- Bankaların, yurtdışındaki konsolidasyona tabi kredi kuruluşu ve finansal kuruluş niteliğini haiz ortaklıkları ile yurtdışındaki şubeleri de dahil olmak üzere, yurt dışında yerleşik finansal kuruluşlara yapacakları TL plasmanlar, TL depo, TL repo ve TL kredilerin toplamının bankaların en son hesapladıkları yasal özkaynaklarının %0,5’i ile sınırlandırılmasına,

- Söz konusu oranın günlük olarak solo bazda hesaplanmasına,

- Mevcut aşımlar giderilinceye kadar yeni bir işlem yapılmamasına ve bu mahiyetteki vadesi gelen işlemlerin yenilenmemesine
    karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Tam yüzyıl veremicem ama bir dönem kadınlarda erkeksi özellikler, erkeklerde de kadınsı özellikler çekicilik uyandırıyormuş. Fransız krallarında da kadınsı özellikler belirgindir.

Güzellik kavramı değişmiş. Sırada 50 belki 100 yıldır falan güzellik bugünkü şekline bürünmeye başlamış.

Eski Türk filmlerinde de işçiler hayallerini anlatırken şişman bir kadınla evlenmek istediklerini söylerler.
    Haklısınız güzellik kavramı değişkendir.

Kara karı, kuru karı, keçi eti, durgun at

Mazarratü’l-mazarratü’l-mazarratü’l-mazarrat

Beyaz karı, şişman karı, koyun eti, yörük at

Fáidátü’l-fáidátü’l-fáidátü’l-fáidát’

mazarrat: zararlı
    faidat: yararlı

Bu şiir yaklaşık 200 yıl öncesinden. Türk Galip'in.

8. BDDK haberinden sonra biste kabaran birşey var hahahababa

Sayfa 362/1000 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •