Originally Posted by reha kaya Haaa... Bu arada ben de Çeşmedeyim, burada çadır filan yok bu G. Amed abi nerelere gidiyor yahu? Abi hangi çeşmede bahçede ki çeşme mi. Tavşanlı çeşmesi mi.
Originally Posted by bisikletci Hocam daha önce sormuştum Kırgızistan'da ne işin var At yaprağı ellemeye gitti. Çok merak etmiş nasıl bişi diye
Originally Posted by Ayasofya 2005 At yaprağı ellemeye gitti. Çok merak etmiş nasıl bişi diye Ne alaka? Memlekette at mı yok?
Originally Posted by Pscyokinesis Heykel paylaştım diye bir hafta ban yemiştim . Bereket demeyin bana Adamın boyundan uzun ereksiyon heykelidir garanti.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by Ayasofya 2005 Abi hangi çeşmede bahçede ki çeşme mi. Tavşanlı çeşmesi mi. İzmir/Çeşme
Originally Posted by reha kaya İzmir/Çeşme Vay vay başkanım bu arada Ahmet abiyle bir buluşma ayarla aradaki buzları eritin
Originally Posted by EGEDUK Ne alaka? Memlekette at mı yok? Oradaki at sevdası aleti bir farklı. Ayhan başkan dan iyi mi bilecen.
Reis İsrail'e Filistin'e girebiliriz demiş. Reis ciğeri fazla yemiş hadi bakalım.
Forum Rules
Yer İmleri