Sayfa 362/998 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    yan kagıtlar endeks anca 24 binlere gelince yerine oturur ha kaybolan 2 yıl üstüne koy enflasyon, mevduat, döviz, altın bazlı yüzde 100 zararda kalacaksın ... yani kazanamayacaksın gibi duruyor bu sartlar devam ederse ... ha eger yanlar x3 x5 yaparsa o zaman kar edeceksin ..
    Yan kagidi fln bosver onlar tamamen enkaz thy ye bak Bi örnek

Şu son 3 4 günlük hareketi yedi kağıt
    300 puan geride kaldı 3 4 günlük tepkide

2. Halka arz sasa masa ıvır zıvır Bi dünya kağıt için vasiyet örneği
    Hesabımda bulunan 20 yildir zararda beklediğim hisseleri torunlarıma.......

3.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    9500 altından yaptığım hisse longlar zarar yazıyor inanılır gibi değil
    Sadece perşembe yaptigim longlar kar bıraktı
    Biri çaktırmadan çekiyor bunları asagi
    israrla gündemde tuttuğunuz bofa satışları ve bunun açığa satış kullanılarak yapılması konusunda size katılıyorum. Ancak hisse bazında bütün xu30 hisseleri bu şekilde değil. endeksi hızlı yakalamaya hevesli pek çok kağıt var. çok olumsuzluk pompalamaya da gerek yok bu sefer sadece olumsuzu görüyor ve yazıyor gibi oluyoruz.

Kağıt seçimi de önemli.
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

4.  Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    israrla gündemde tuttuğunuz bofa satışları ve bunun açığa satış kullanılarak yapılması konusunda size katılıyorum. Ancak hisse bazında bütün xu30 hisseleri bu şekilde değil. endeksi hızlı yakalamaya hevesli pek çok kağıt var. çok olumsuzluk pompalamaya da gerek yok bu sefer sadece olumsuzu görüyor ve yazıyor gibi oluyoruz.

Kağıt seçimi de önemli.
    Hocam o satışlar zaten buna sebep oluyor
    1 ay 3 ay 1 yıl tek tek incele ana kağıtları
    Bugün bile bimas i çıkar endeksten eksiyiz

5.  Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku

Kağıt seçimi de önemli.
    Şimdi ben bunu yazarım yazarım 6 ay sonra ışık okte veya birine dank eder video çeker
    Bu hesaplamalara dalavere var der
    Endeks mühendisliği , hükumet borsayı tutuyor diye yapılan goygoyun gerçek yüzüyle karşılaşıliyor
    Aslında uzun zamandır sadece cakiyorlardi hisselere
    Takke düşünce kel gorundu

6.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Şimdi ben bunu yazarım yazarım 6 ay sonra ışık okte veya birine dank eder video çeker
    Bu hesaplamalara dalavere var der
    Endeks mühendisliği , hükumet borsayı tutuyor diye yapılan goygoyun gerçek yüzüyle karşılaşıliyor
    Aslında uzun zamandır sadece cakiyorlardi hisselere
    Takke düşünce kel gorundu
    Bu arada sizin tespitlerinize bir ekleme de ben yapayım. Bu enflasyon muhasebesi yüzünden karlar düşük geliyor o yüzden de şirketler ederinden fazla değerlenmiş olayı tam bir safsatadan ibaret.

Bunu bu işin profosyoneli olarak söylüyorum ki Enflasyon muhasebesi şirketleri zarara döndürecek bir uygulama değil aksine şirketleri borca batık durumundan çıkartmak için yapılan özkaynak ve özsermaye'yi güçlendirici bir uygulamadır. 2004 yılında da benzer sebep ile yapılmıştı.

Benim ön görüm bankaların enflasyon muhasebesinden en fazla zarar gören kurum olacağı yönünde idi. Ama fabrikalar için bu durum geçerli değil. Bilançolar kötü geldi hadi hurra satıyoruz diyecekleri bir ortam yok. Kaldı ki xu30 şirketleri her çeyrekte kar katlasalar idi forbes 500 arasına girerdi hepsi. Böyle bir ticaret, böyle bir muhasebe de yok.

Ekonomik kriz etkisi, şişe cam, koç holding gibi firmalar için sinek ısırığından fazlası olmaz normalde. Bacalar tütüyor, üretim tam gaz fabrikalarda. Bırakalım istanbulu trakyayı ya da marmara bölgesini, iç anadolu'da bile 3 vardiya çalışıyorlar. Fason üretim bile tek başına ayakta tutuyor buraları kaldı ki dünya'ya ihracat yapan firmaları konuşuyoruz burada.
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    her iki çuvalın ağzı açık
    bekliyor babayiğitleri
    çuvalların doluluk oranı yönünü edecek muhtemelen

8. Akşamüstü sopası için içtima alıyor

El turco ... burda
    Lemur ... burda