Sayfa 363/637 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1. [QUOTE=ikare;1728466]Fonun içeriğini gayet iyi biliyordum.
    Benim bilmediğim kısım fon ile trade yaptıkları idi. Fon açıklaması %100 imkb 100 hisseleri diyor misal arada al sat yaptığı ile ilgili bir bilgi yok.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app

Fon karşılaştırma ile VEH performansına bakabilirsin, bire bir u-30 u yansıtır...ayrıca içinde hisse olan karma fonlar var, bu fonlarda tamamen kurumun insafına kalmışşsındır, fon yöneticisi fon yönetim sınırları içinde ister alır, ister satar.... bu tur fonları ben de kesinlikle önermiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Fonun içeriğini gayet iyi biliyordum.
    Benim bilmediğim kısım fon ile trade yaptıkları idi. Fon açıklaması %100 imkb 100 hisseleri diyor misal arada al sat yaptığı ile ilgili bir bilgi yok.
    Bahsettiğiniz fonda olan arkadaşlar ekstrelerine bi bakabilir mi belki onlar da görür.

Benim yanlışım nasıl olsa hissede ve hisseler iyi gidiyor düşüncesi ile ara ara kontrol etmemek olmuş olabilir.
    Bu durumu fark etsem belki daha önce çıkardım.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    evet bunu daha önce duymuştum.
    al sat yaptıklarını yani.
    ekstre isteyince de vermiyorlar. artık içinden ne tırtıklarlarsa

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Grafik pahalı diyoruz ama, artık gitmez demiyoruz. Yeni giriş yapmak riskli, bu nedenle bu fiyattan girilmez diyoruz...yoksa elinde olana sat demek değil bu...yani giriş koşulları ile çıkış koşulları tabii ki farklı.

Bu arada brisa biraz daha düşse de ek alım yapsak

Bir de iddialı bir laf edeyim, beklentim odur ki, 16 şubat 2018-16 şubat 2020 tarihleri arasında brisa hektas tan daha fazla prim yağacak��
    Bunu not ettim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Grafik pahalı diyoruz ama, artık gitmez demiyoruz. Yeni giriş yapmak riskli, bu nedenle bu fiyattan girilmez diyoruz...yoksa elinde olana sat demek değil bu...yani giriş koşulları ile çıkış koşulları tabii ki farklı.

Bu arada brisa biraz daha düşse de ek alım yapsak

Bir de iddialı bir laf edeyim, beklentim odur ki, 16 şubat 2018-16 şubat 2020 tarihleri arasında brisa hektas tan daha fazla prim yağacak��
    Hektaş bu yıl(veya önümüzdeki birkaç sene mi?) endeksin gerisinde de kalacak demiştiniz değil mi?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Merhabalar,

Bugun yaptigim basit hesaplamadan sonra bir kilometre tasini daha geride biraktigimi farkettim. Uzun vadeli borsa yatirimciligina 2014 yilinda Halil Bey'in basliginda tanismistim. Daha once ufak tefek alim satim yapsam da kenara cok fazla para koyamadigimi farkettim. Ilk basta bu yatirim stratejisine temkinli yaklastim. Ufak ufak kumbara misali biriktirmeye basladim. En kötü senaryoda hisseleri satip guzel bir tatil yaparim diye dusunuyordum. 2014 Aralik ayinda portfoyumun yarisini satmak zorunda kaldim ve yeni miladi 2015 yili olarak belirledim. Zaten portfoyum deneme amacli, oldukca ufakti.

Aradan gecen yaklasik 3 yillik sure zarfinda, portfoyumun ortalama getirisi mutfak masrafimi karsilayacak duzeye geldi. Son bir yildaki agresif yatirimimin sonuclarini 1-2 sene icinde alacagimi dusunuyorum. O zaman tablo daha guzellesecektir diye umut ediyorum. Bir sonraki amac gelirlerimin kirami karsilamasi. Bakalim ne kadar sürede gerceklesecek. Portfoy dagilimin %55 döviz sepeti+ cok az likit fon, %45 hisse senedinde.

Not: Aselsan'in birkac ay once yaptigi yukselis disinda 37 aydir hic hisse senedi satmadim.

Herkese guzel bir haftasonu diliyorum.

6. 10 senelik temettü hissesi(temettülerle de hisse alındığı düşünülürse) yatırımında yıllık ortalama getiriyi ne kadar varsaymak makul olur ileriye dair bir projeksiyon adına?

7. [QUOTE=Cautionary;1728506]
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Fonun içeriğini gayet iyi biliyordum.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app

Fon karşılaştırma ile VEH performansına bakabilirsin, bire bir u-30 u yansıtır...ayrıca içinde hisse olan karma fonlar var, bu fonlarda tamamen kurumun insafına kalmışşsındır, fon yöneticisi fon yönetim sınırları içinde ister alır, ister satar.... bu tur fonları ben de kesinlikle önermiyorum.
    Bu al sat yapmadığı fon var mi?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Hektaş bu yıl(veya önümüzdeki birkaç sene mi?) endeksin gerisinde de kalacak demiştiniz değil mi?

Aselsan için bir şeyler demiştim, ben dedikten sonra 47 lerden 30 a düştü zaten...hektaş için grafik pahalı demiştim...başka ne demişim, bir zahmet alıntılayın ilgili yazıyı, hatırlayamadım.

Sayfa 363/637 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •