arkadaşlar hafta sonları genelikle topiğe bakmıyorum...şimdi baktığımda beni tanıyan arkadaşların olumlu düşüncelerini okuyorum ben hepsine tek tek teşekkür ediyorum...inanıyorum ki daha fazla olmaz arkadaş da beni tanıdıkça benim hakkımdaki fikirleri değişecektir...beni kuzu postuna girmiş kurt gibi görebiliyor olabilir herkesin bakış açısı farklıdır...ama birinin kurt mu kuzu mu olduğuna dair somut delilleriniz varsa o konu tartışılabilir..ama yoksa o zaman ben size bir kıssa anlatayım...
bir gün peygamberimiz (s.a.s) e birisi gelmiş ve siz çok kötüsünüz ben sizi hiç sevmiyorum demiş ,peygamberimiz (s.a.s) haklısın demiş....başka biri de gelmiş siz çok iyisiniz ben sizi çok seviyorum demiş...peygamberimiz (s.a.s) ona da haklısın demiş...
bu durumu gören sahabiler iki kişiye de aynı cevap vermesine çok şaşırıp sormuşlar...peygamberimiz (s.a.s) insan karşısındakini kendisi gibi görür ,yani karşısındaki bir çeşit aynadır...seni sevmiyorum kötüsün diyen aslında kendini görüp söylemiştir...aynı şekilde seni çok seviyorum diyen de kendi kalbindeki güzelliği görüp söylemiştir...
şimdi kurtluğum konusunda bir deliliniz varsa o zaman haklı olabilirsiniz veya bu konuyu konuşabiliriz..ama bir deliliniz yoksa ve tamamen zanınıza göre bunu söylüyorsanız o zaman bence sizin kendi kendinizi sorgulamanız lazım...çünkü aynada gördüğünüz aslında siz olabilirsiniz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri