SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu işlemlerin devamına bakmak lazım.. yabancı da mala giriyor. Geçende netaşda aynı durum oldu. 10.50 ye kadar gevşedi. şimdi 15.9 dan işlem görüyor kısa vade yeni zirve yapdı. Benim içimde bir his dönen bir film var ama pozitif yansıması olacak. hiç bir bilgim olmamasına rağmen şirketin yabancılara satışı söz konusu olabilir , bunu geçende söyledim. yabancıların takası artarsa , aldıkça fiyat artmaması için bu kadarlık küçük bir satış yem olabilir. yabancı pahalı olmadan mal toplamasını sağlamaya karşılık, eğer satış olursa toplayamadığı mallar ve bu özar elektrik elindeki payları yüksek fiyattan satması için teklif verebilir. Dolayısı ile özar elektrik böyle yemleme ile küçük bir satış yaparak fiyatın yükselmemesini sağlayıp ( ortalamada ) ama elindeki paylarıda yüksek fiyattan satıp yabancıya şirket fiyatını cazip hale gelmesini sağlamış olacaktır.. Bu durumda hissedeki yabancı pay takasını çok daha dikkatli takip etmemiz gerekiyor. Şu an % 12 ye varan takas oldukça yüksek bu artmaya devam ederse böyle bir kağıt için şüphelerim daha çok artar.. bu % 25 lere falan çıkarsa , 2 civarından hisseleri toplamış olacak. daha sonra özar elektrikdeki hisseleri 5 liradan bile alıyorum dese , ortalama 3.5 TL ile şirketin % 50 hissesi yabancı ortak olmuş olur. o yüzden bu satışın devamı gelmezse bu bir yem satış olmuş da olabilir. ( mesala siz hemen etkilenmişiniz , demekki işe yarıyor...)
18.10.2017 tarihinde yabancı takasında 408.000 yaklaşık % 1.43 lük bir artış oldumu bunu karşılaştırmak lazım.. bu lotlar direk yabancıya satılmış olabilir. yabancı takas artışı aynı günemi rastlıyor, bunu bulabilecek arkadaş lazım..Bu takas verileri aynı gün yansıyormu ? 1 veya 2 gün sonramı yansıyor. Benim bildiğim 2 gün gecikmeli geliyor. Eğer öyle ise bu pazartesi belli olur yabancı artışı..pazartesi artış varsa bu 408.000 lot % 1.43 direk yabancıya gitmiş olabilir.sen alışa yaz ben çakıyorum hesabı![]()
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...r/default.aspx
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...90024133_1.pdf
yabancı oranı
EMKEL 10.51
Niye satıyosunuz kendi kağıdınızı arkadaş.. patron kendi hissesini satar mı..
Cüneyt Çakır gibi eyyamcı bunlarda..
yaa gördünüz mü her sey tamam operasyon baslıyor kemerleri bağlayın vs vs yazmanın ne gibi faydaları var ? ayaklar bi bassın yere..
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Yer İmleri