Sayfa 363/415 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1. Alkim varsa alkada mutlaka olmalı diyerek alkayada vaktinde girmiştim. Son alımı kararsızlığım yüzünden kaçırmıştım. Eldekiyle avunacağız artık.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

2. Bu şirketin gelecekte büyüme ihtimali var mı? Yani yeni iş kolları gibi, Örneğin karton işine girebilir mi?
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by temettuverimi Yazıyı Oku
    Bu şirketin gelecekte büyüme ihtimali var mı? Yani yeni iş kolları gibi, Örneğin karton işine girebilir mi?
    Güzel bir soru. Benim bildiğim yakın planda bir yatırım yok bu şirkette. Hatta satışı bile gündemdeydi bir zamanlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,031
    Tavan yapardida , Alkimcilerin gözü düsüyor diye yapmamistir :)
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

5.  Alıntı Originally Posted by temettuverimi Yazıyı Oku
    Bu şirketin gelecekte büyüme ihtimali var mı? Yani yeni iş kolları gibi, Örneğin karton işine girebilir mi?
    Sektörün lideri oldu bilanço güzelleşti dövüz durumu iyi Kora ailesinin incisi.Şu an kuşe karton ve fotokopi kağıdı üretiyor karton işi zor bir iş değil hatta şuanki kağıttan kolay.ytd
    "PARA KONUŞUNCA,DOĞRULUK SUSAR."

6. Ucuza temettü verme. 35 kadar fiyatla. Geçen hafta 4 top a4 kağıdı aldım 327 lira. Geçen sene tanesini 23 liraya alıyordum
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Alıntı Originally Posted by fatihsrky Yazıyı Oku
    Ucuza temettü verme. 35 kadar fiyatla. Geçen hafta 4 top a4 kağıdı aldım 327 lira. Geçen sene tanesini 23 liraya alıyordum
    Demek ki 1 yılda % 256 fiyat artmış. Çok fazla fiyat artışı. Ülkemiz çok fakirleşti ne yazık ki. Selamlar.

8. Tam şov yapıyor. Aynen devam.[emoji3478]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 363/415 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •