Sayfa 363/969 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by hendese Yazıyı Oku
    1. içten bilgili birinin hareketi
    2.alım iştahı kabarık biri
    3.spekulasyon,dikkat çekme hareketi

yönetimden haber gelmedikçe bilemeyiz
    Basitçe İşfin örneğine bakıp, D-ream satışını da referans göstererek yapmış olabilirler.
    Numnum için görüşme olduğunu biliyoruz ama şunun şurasında genel kurulun üstünden sadece 3 hafta geçti. İşin sonuçlanma kısmına geldik mi? gelmedik mi?

Neden hareket ettirdiklerine ben kafa yoracak değilim.
    Trene yeni binmek isteyenler ile hangi durakta ineceklerine kararsız olanlar düşünsün.
    Bir miktar satmak da belki fayda olabilir, neticede hisseleri gerçekten yükseltmeye niyetleri varsa biraz mallandırıp cesaretlendirmek lazım.

2. F/k çok yüksek

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ben de 1/6 sını paketledim.

Parça parça gitmek iyidir.

Tavanda 758k var.

Güzel bir gün...
    Stop Wishing Start Doing

4.  Alıntı Originally Posted by Sallamendili Yazıyı Oku
    F/k çok yüksek

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şaka di mi?

Şaka değilse hiç komik değil
    Stop Wishing Start Doing

5. galip öztürk iş bankasıyla ortak oluyor herhalde... bizim kagıttada metro 438.526 lot alıştı....
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

6.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    galip öztürk iş bankasıyla ortak oluyor herhalde... bizim kagıttada metro 438.526 lot alıştı....
    ilk seans takası koymanız mümkünmü tavandan mal vermek adetim değildir.Genelde tabandan verdiğim oldu ama tavandan asla mal vermem...sarhoşmuyum neyim.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

7.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    galip öztürk iş bankasıyla ortak oluyor herhalde... bizim kagıttada metro 438.526 lot alıştı....
    ilk seans takası koymanız mümkünmü tavandan mal vermek adetim değildir.Genelde tabandan verdiğim oldu ama tavandan asla mal vermem...sarhoşmuyum neyim.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

8. Tavan 800k oldu.
    Stop Wishing Start Doing

Sayfa 363/969 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •