Sayfa 363/602 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1. İki gün sonra yaptığımız santrali biz işleteceğiz derler mi. Tadından yenmez
     Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    "mühendislik,inşaat ve tedarik hizmetleri". Demekki bu işe de girdik . Neyse biz işletmesek de kabaca en az 100-150 mn dolar kar birakacak bir iş.

Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bir ihtimal. Ama daha önce Çalık ile falan da bu tür anlaşma yapmışlardı. Valla alışınca öyle uzun süreli garantili anlaşmalara bu pek tatmin etmiyor. Ama şöyle bakmak lazım; 200-300 MW lık güneş santrali bedavaya geldi benim için .
     Alıntı Originally Posted by kerkenez Yazıyı Oku
    İki gün sonra yaptığımız santrali biz işleteceğiz derler mi. Tadından yenmez
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

3. Zaten son yatırımcı toplantısında sayın tezel önce bi elimizdeki işleri toplayalım demişti... Ama arkasından Gürcistan yenilenebilir enerji ihale katılımı şimdi Libya santral inşaatı. Yatırım yine durmuyor.
    Bir ihtimal. Ama daha önce Çalık ile falan da bu tür anlaşma yapmışlardı. Valla alışınca öyle uzun süreli garantili anlaşmalara bu pek tatmin etmiyor. Ama şöyle bakmak lazım; 200-300 MW lık güneş santrali bedavaya geldi benim için .

4. İyi haberin güzelliğini yaşamak bize haram [emoji4][emoji4][emoji4]

"mühendislik,inşaat ve tedarik hizmetleri". Demekki bu işe de girdik . Neyse biz işletmesek de kabaca en az 100-150 mn dolar kar birakacak bir iş.

hem üretüm hem de kurulum yapan şirket olacağız.

6. Kapta öyle anlaşılmıyor.
     Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    hem üretüm hem de kurulum yapan şirket olacağız.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

Kapta öyle anlaşılmıyor.

Yanlış anlaşıldım. Libya için değil demek istediğim.

Yani Dünya'nın her yerinde santral kurulumu ve üretimi yapan bir şirketiz anlamındaç

8. [emoji106]
     Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    Yanlış anlaşıldım. Libya için değil demek istediğim.

Yani Dünya'nın her yerinde santral kurulumu ve üretimi yapan bir şirketiz anlamındaç

Sayfa 363/602 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •